Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Akın Koçovalı’sı Burak Dakak tercihini bu kez dijitalden yana kullandı!

Çukur’un Akın Koçovalı’sı Burak Dakak tercihini bu kez dijitalden yana kullandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Burak Dakak son zamanların en yetenekli oyuncularından biri. En son Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıran Burak Dakak’ın adı bazı projelerde geçmiş ancak doğru çıkmamıştı. Görünüşe göre Dakak en sonunda yeni projesini belirledi.

2009 yılında henüz 11 yaşındayken yer almaya başlayan Burak Dakak; Doğruluk Ekseni, Ezel, Geniş Aile, Kolej Günlüğü gibi dizilerden sonra oynadığı Benim Adım Gültepe dizisindeki Fevzi karakteri ile hafızalarda yer etti. Esas dikkatleri üzerine çekmesi ise Gülperi dizisiyle oldu.

Dakak, Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın oğlu Hasan’ı canlandırmış, performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Genç oyuncu Gülperi dizisinin sona ermesinden sonra efsane yapım Çukur’da rol aldı ve Akın Koçovalı karakterini başarıyla canlandırarak yeteneğini iyice kanıtlamış oldu.

Çukur'un Akın Koçovalı'sı Burak Dakak tercihini bu kez dijitalden yana kullandı! 7

Çukur’dan sonra Burak Dakak tercihini tiyatrodan yana kullandı. Burak Dakak kısa süre önce Demet Akbağ, Salih Bademci ve Sinem Ünsal’la birlikte, Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Aydınlık Evler isimli tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıktı.

Daha sonra Burak Dakak’ın adı, ATV’nin ABD’de büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türk versiyonu olan dizisi Hakim ile anıldı. Burak Dakak’ın ekibe dahil olduğu haberi ortaya atıldı ancak daha sonra anlaşma sağlanamadığı bildirildi. Dolayısıyla Burak Dakak Çukur dizisinden bu yana setlerden uzakta.

Ancak yetenekli oyuncu nihayet yeni projesini belirledi. Burak Dakak’ın, çok yakında BluTV için çekilmeye başlayacak olan Behzat Ç. dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Ancak Dakak’ın dizide canlandıracağı rolle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen Behzat Ç.’nin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizi sekiz bölüm olarak çekilecek.