Ana sayfa Sosyal Medya İyilik dizisiyle parlayan Sera Kutlubey bir başka büyük heyecan daha yaşıyor!

İyilik dizisiyle parlayan Sera Kutlubey bir başka büyük heyecan daha yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan İyilik isimli dizide başrolde yer alan oyunculardan birisi de Sera Kutlubey oldu. İlk 8 bölümün ardından yaz arası veren İyilik dizisi, entrikaları ve bir aldatma hikayesi olması nedeniyle Yasak Elma dizisine çok benzetildi.

İsmail Demirci, Perihan Savaş ve Hatice Şendil gibi başrolde yer alan Sera Kutlubey de canlandırdığı Damla karakteri ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bundan önce Hercai dizisinde Azra olarak kısa bir süre rol alan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise 2019 – 2020 sezonunda Cemre karakterini canlandırdığı Zalim İstanbul dizisiyle gerçekleştirmişti.

İyilik dizisinde imajını da yenileyen oyuncu, yine güçlü oyunculuk performansı ile hikayenin sivrilen ismi olmayı da başardı. Oyuncu, ayrıca yazdığı kitap ile de gündemde yer almaya devam ediyor. Oyunculuğun yanı sıra artık bir yazar olarak da anılmak isteyen Sera Kutlubey, pazar günü Bodrum’daki imza gününde hayranları ile de buluştu.

İyilik dizisiyle parlayan Sera Kutlubey bir başka büyük heyecan daha yaşıyor! 4

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, çok satanlar listesine giriş yapan Plüton’un Düşüşü isimli kitabıyla yaz döneminde hayranları ile buluşmaya devam edecek gibi gözüküyor. İlk imza günü heyecanı yaşayan Sera Kutlubey, bulunduğu noktadan da çok memnun ve hem oyunculuk hem de yazarlık noktasında ilerlemeye devam edecek.

Ünlü oyuncunun hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda farklı alanlara yönelmesi nedeniyle Sera Kutlubey’in farklı yeteneklerini ortaya çıkarmasından memnun olduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

İyilik dizisiyle parlayan Sera Kutlubey bir başka büyük heyecan daha yaşıyor! 5