Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Yiğit ile Zafer Algöz atışmasında suçlu sosyal medya oldu!

Feyyaz Yiğit ile Zafer Algöz atışmasında suçlu sosyal medya oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin izleyicilerle buluşmasının ardından sosyal medyada dizinin Gibi isimli Exxen platformunda yayınlanan Feyyaz Yiğit’in projesine benzerliği noktasında bazı yorumlar yapıldı. Erşan Kuneri dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Zafer Algöz de paylaştığı sosyal medya mesajında “Bizim seviyemize gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerekiyor” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Gibi dizisi ile Erşan Kuneri üzerinden yürüyen ve iki ünlü oyuncuyu da karşı karşıya getiren bu gerilimin aslında bir yanlış anlaşılmanın kurbanı olduğu ortaya çıktı. Zafer Algüz, Ken Taç Dis isimli yeni kitabının imza gününde yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bir şaka yaptık. O da nerelere kadar taşındı. Onun altına da bir emoji koymuştum. Anlamadı insanlar. Zannettiler ki biz birbirimizle rakibiz. Hiç öyle bir şey söz konusu değil. Beraber çalıştığımız insanlar, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz. Birlikte Kafa TV’ye de aynı işleri yaptık. İnsanlar bir anda bunu ciddiye aldılar. Ben de uzun süre hiçbir şey söylemedim. Çünkü bekledim ki iş nereye gidiyor diye. Sonra anladım ki, Türkiye’de şaka yaparken ya da espri yaparken dikkat etmek gerekiyormuş. Hele sosyal medyada. Bir masada Feyyaz ile birlikteyken yapacağım espriyi, sosyal medyada yapmam hoş olmadı.”

Feyyaz Yiğit ile Zafer Algöz atışmasında suçlu sosyal medya oldu! 7

Zafer Algöz aslında bu sözleri ile Feyyaz Yiğit ile bir sohbet ortamında yapabileceği bir esprinin, sosyal medya ortamında bir kavga olarak anlaşıldığını belirterek, sosyal medyayı eleştirmiş oldu.

İki ünlü arasında yaşananların bir sosyal medyada büyütüldüğünü ve yanlış anlaşıldığını belirten Zafer Algöz, “Halbuki alakası yok. Onların da yaptığı işi çok seviyorum. Başka işler yapan genç arkadaşlarım da var. Ben her zaman gençlerle çalışmayı seven birisiyim. Orada bir yanlış anlaşılma oldu” açıklamasını yaptı.