Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine ödül! Yıldız ve Kuzey, ‘En İyi Dizi Çifti’ oldular!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine ödül! Yıldız ve Kuzey, ‘En İyi Dizi Çifti’ oldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine bir ödül geldi. Dizide Kuzey’i oynayan İsmail Demirci ve Yıldız’ı oynayan Aslıhan Güner, aldıkları ödülü takipçileriyle sosyal medyadan da paylaştı. İki oyuncuya canlandırdıkları Yıldız ve Kuzey ile ‘En İyi Dizi Çifti’ ödülü verildi.

Çekimleri Karadeniz’in Ordu ilinde gerçekleşen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, ekranın sevilen komedi dizilerinden birisi. Farklı kanallardaki pek çok dizi arasında yapılan oylamada, Kuzey Yıldızı dizisine gelen ödül, oyuncuları da mutlu etti.

Diziyi izleyenlerin bildiği gibi 20 yıldır ilk aşkına kavuşmayı bekleyen Yıldız, sonunda Kuzey ile evlendi. Her hafta bir başka heyecan ve maceraya sürükleyen dizi, ekranın da gülen yüzü.

Show TV’nin de reytingleriyle yüzünü güldüren Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın müzmin aşıkları Yıldız ve Kuzey ise, rakipleri olan diğer dizilerdeki aşıkların önüne geçti.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başarılı oyunculukları ve ekran uyumlarının da tutmasıyla sevilen bir dizi çifti oldular. Bu da ikiliye ödül getirdi.

İstanbul Üniversitesi tarafından 6. kez düzenlenen ‘Altın 61 Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Dizi Çift”i ödülünü İsmail Demirci ve Aslıhan Güner aldı.

Ordu’da dizi çekimlerinde olan oyunculara ödülleri ulaştırıldı. Ellerine ödüllerini de alan oyuncular, teşekkürlerini de ileterek hayranlarıyla bu güzel sürprizi böyle paylaştılar:

Haketmişlerdi! Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'e sürpiz! 2

Haketmişlerdi! Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'e sürpiz! 3