Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Azeri’ne bak, Alev Alev’in Ömer’ine bak! Adanalı Cihangir Ceyhan şaşırtıyor!

Çukur’un Azeri’ne bak, Alev Alev’in Ömer’ine bak! Adanalı Cihangir Ceyhan şaşırtıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cihangir Ceyhan ismini bundan sonra çok duyacağımız kesin! Büyük kitleler tarafından tanınması, Çukur dizisinde oynadığı Azer karakteri ile oldu. Bambaşka bir kişiliği oynuyordu. Bir çete lideri, asıp kesen, ortalığı kasıp kavuran, vicdansız bir adam! Yeni sezonda Çukur dizisinde evlendiği kadın Karaca tarafından düğün gecelerinde öldürüldü.

Azer karakteri bir kaç bölüm önce Çukur’a veda ederken, Cihangir Ceyhan’ın da Alev Alev dizisinde rol alacağı ortaya çıkmıştı. Yakından tanıyanlar biliyor ama Cihangir Ceyhan, aslında dijital platformda yayınlanan ve dikkat çeken bir dizi olan Sıfır Bir Adana ile tanınmış bir isim.

Belli bir kitlenin bildiği bir oyuncu iken Çukur dizisi ile daha büyük kitleler tarafından tanındı. Şimdi ise Alev Alev dizisinde, bambaşka bir karakteri de çok iyi oynayabileceğini ortaya koydu.

Çukur'un Azeri'ne bak, Alev Alev'in Ömer'ine bak! Adanalı Cihangir Ceyhan şaşırtıyor! 7

Adana’dan İstanbul’a şöhrete giden adımlar

Adanalı olan oyuncu 1989 doğumlu. Aslında anne tarafı Diyarbakır, baba tarafı ise Elazığlı ama o Adana’da doğdu ve büyüdü. Bir süre İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi alıp Adana’ya dönen oyuncu, şehrin kenar mahallerinin ve suç dünyasını yansıtan bir film hayali kurarken yönetmen Kadri Beran Taşkın ile çalışmaya başladı. Sıfır Bir Adana isimli dizide ‘Cio’ karakteri ile dikkatleri çekti.

Şimdilerde ise Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde Ömer isimli bir karaktere hayat veriyor. Azer’den bambaşka bir karakter. Son derece vicdanlı, herkesin yardımına koşan, esprili, gözü pek bir adam. İnsanların hayatlarını kurtarmak için bir yangının ortasına dalıp kendi hayatını tehlikeye atacak kadar da cesur.

Gitti Azer, geldi Ömer

Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Rüya karakterini de ölümden kurtarırken, yeni bir aşka da yelken açacakları şimdiden anlaşılıyor dizide. Çukur dizisinde ölen karakterinin ardından bir kaç hafta sonra Ömer olarak ekrana gelen Cihangir Ceyhan, hızla Azeri herkese unutturdu resmen! Şimdi o artık Ömer! Bu da oyuncunun ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi!

Cihangir Ceyhan, yeni karakteriyle birlikte performansını başka bir noktaya taşımakta. İzleyiciyi farklı rollerle şaşırtan oyuncu o kadar başarılı ki izleyiciden de olumlu yorumlar alıyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde onu daha farklı yapımlarda da göreceğiz.

İşte Cihangir Ceyhan’ın Alev Alev dizisindeki esprili bir sahnesi: