Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol sosyal medyadan partnerine seslendi: Demet seni o kadar çok seviyorum ki…

İbrahim Çelikkol sosyal medyadan partnerine seslendi: Demet seni o kadar çok seviyorum ki…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, kamera önündeki uyumlu partnerlikleriyle büyük takdir topluyorlar. İki oyuncunun Zeynep ve Mehdi karakterlerine hayat verdiği dizideki ekran uyumları, izleyenler tarafından beğenilmekte. Aynı zamanda kamera arkasında da başka bir dostluk yaşanıyor.

Profesyonel olarak işlerini son derece başarılı bir şekilde yürüten iki oyuncunun uyumları, sette de devam ediyor. Kamera önünde aşık bir çifti oynayan Özdemir ve Çelikkol, kamera arkasında ise iyi anlaşan iki arkadaş.

Her sette her oyuncuya nasip olmayacak bir uyum içindeler. Bilindiği gibi İbrahim Çelikkol evli ve bir çocuk babası. Mutlu bir evliliği var ve mimar olan eşi Mihre Çelikkol ile Demet Özdemir de tanışıyorlar. Üstelik Mihre Çelikkol sete zaman zaman ziyarete de gelmekte.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı set ziyaretinde de Demet Özdemir ile samimi pozları sosyal medyaya yansımıştı. Özdemir’in doğal, samimi, içten ve arkadaşça hallerini de sosyal medya hesabını takip edenler görüyor.

Setin adeta neşesi, enerjisi konumunda olan Özdemir, İbrahim Çelikkol’un kendisi için yaptığı yoruma sosyal medyadan karşılık verdi.

İbrahim Çelikkol, partneri Demet Özdemir ile çekilen bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak “Seni o kadar çok seviyorum ki” notunu düştü.

Özdemir de “Canım İbom, iyi ki varsın, hep gülelim” sözleriyle karşılık verdi.

İşte o paylaşım:

İbrahim Çelikkol sosyal medyadan partnerine seslendi: Demet seni o kadar çok seviyorum ki... 8

İbrahim Çelikkol sosyal medyadan partnerine seslendi: Demet seni o kadar çok seviyorum ki... 9