Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un gelini Hazal Subaşı, pembeleriyle yine övgüleri kaptı!

Çukur’un gelini Hazal Subaşı, pembeleriyle yine övgüleri kaptı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Subaşı, geçtiğimiz sezon Çukur dizisine katılmıştı malum. Bir süre sonra da dizide Aliço’yu oynayan Rıza Kocaoğlu ile sevgili olmuşlardı. Subaşı’na “Çukur’un gelini” demek çok da alakasız olmasa gerek! Oyuncu çift, şu sıralar tatildeler. Bir süre önce Alaçatı’da görülmüşlerdi.

Subaşı, ilk olarak TRT1 ekranlarında başlayan sonra Star TV’ye transfer olan günlük dizi Adını Sen Koy ile ekranlara gelmişti. Daha önce hiç oyunculuk deneyimi olmasa da izleyicisinin gönlüne taht kurmayı başardı. Ancak onu daha büyük kitlelere taşıyan dizi Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisiydi.

Performansıyla dikkatleri çeken oyuncu, dizinin ömrü kısa sürse de yapımcıların gözünden kaçmamıştı! Sonrasında Halka dizisiyle ekrana geldi oyuncu. Bahar isimli bir polisi oynuyordu ve aksiyon sahnelerindeki başarısı da takdir gördü. Hazal Subaşı, geçtiğimiz sezon ise Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a geldi.

Dizide Nehir karakterini oynuyor. Bu sezon da yine Çukur’da yer almaya devam edecek. Hazal Subaşı’nın bir kaç yıl içindeki bu yükselişi ve yer aldığı projelerdeki başarısı, daha sonraki süreçte de devam edecek gibi duruyor.

Oyuncu şu sıralar tatilin keyfini çıkarıyor. Kısa bir süre içinde Çukur dizisi başlayacak ve setlere dönecek. Hazal Subaşı’nı sosyal medyadan takip eden hayranları ise onun pembeyi ne kadar çok sevdiğini görebiliyor. Zira yaz boyu giydiği kıyafetler arasında en çok pembe rengi tercih ettiği görülüyor.

Mayo konusunda da yine pembe renkte karar kılmış oyuncu. Havlusuna da uyum sağlayan mayosuyla güneşlenirken çektiği fotoğrafı da paylaştı. Fotoğrafa pek çok beğeni ve yorum geliyor. Hayranları övgüler yağdırırken, yorumlarında da ‘prenses, güzellik’ şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

İşte Hazal Subaşı’nın son paylaşımı:

☀️????

Çukur'un gelini Hazal Subaşı, pembeleriyle yine övgüleri kaptı! 7