Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor!

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şüphesiz sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında Yasak Elma dizisinin en dışa dönük, en sosyal, en eğlenceli ve heyecanlı kişisi Eda Ece! Aynı zamanda dizinin yaz sezonu boyunca hiç unutulmamasını sağlayan ve adeta bir sosyal medya uzmanı, basın danışmanı gibi çalıştı oyuncu.

Onun paylaşımlarıyla izleyici ne Yıldız’ı unuttu ne de Yasak Elma’yı! Heyecanı hep diri tutan Eda Ece’nin günlük hayattaki renkli kişiliği dizideki Yıldız’a olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor. Set başladığında da Eda Ece’den sosyal medya paylaşımları hız kesmedi hatta daha da arttı.

Takipçileri hem kendisini bol bol görme fırsatı elde ediyor hem de dizinin setinden çok renkli fotoğraflar ve videolar izliyorlar. Şevval Sam ile birlikte bol bol setten fotoğraf paylaşan Eda Ece, dizinin yeni sezonunun 7 Eylül’de başlayacağını ve 4. sezonun bomba gibi olduğunu da duyuran ilk isimlerden.

Yapım firması ile anlaşmalı olarak bilerek mi bu paylaşımlar yapılıyor kimse bilmiyor ama Eda Ece, adeta dizinin basın danışmanı gibi çalışmaya ve paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Zira merakı arttıracak ve diziye ilgili canlı tutacak paylaşımlar yapmakta.

Takipçilerinin ilgiyle izlediği Eda Ece, Temmuz ayının başından beri setten renkli fotoğraflar paylaşıyor. Zaten formatı gereği dizideki tüm kadınlar defileye çıkar gibi giyiniyor. Rengarenk ve çok şık giysiler içerisinde, gösterişli mekanlarda yapılan çekimler, kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da adeta bir festival gibi renk ve şıklık gösterisi içinde!

Bir festival ya da panayır havası yaşanıyor sürekli. Doğal olarak ekranda izlemeyi de eğlenceli hale getiren bir renklilik içinde her şey. Kamera arkasında da durum benzer. Eda Ece’nin paylaştığı fotoğraflarda, dizinin sanat yönetmeni Mert Kalender ve ekibinin kurduğu sofralar ve mekan düzenlemeleri, ekranda şölen gibi bir görsellik sergiliyor.

İşte o sofralardan birini de Eda Ece böyle paylaştı:

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 16

Bu sofra, sahne arası bekleyen oyuncular için mi hazırlanmış yoksa bir sahne için mi onu dizinin yeni bölümlerini izlerken hep birlikte göreceğiz ama her iki şekilde de görenin ağzını sulandıracak bir ziyafet sofrası gibi duruyor.

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 17

SANAT YÖNETMENİNE EDA ECE’DEN ÖVGÜLER…

Eda Ece, sadece kamera önündeki oyuncu arkadaşlarını değil, kamera arkasında ter döken emek veren set çalışanlarını da onore ediyor kimi paylaşımlarıyla. İşte onlardan biri de dizinin mekanlarını, dekorlarını düzenleyen ve yukarıda gördüğünüz gibi sofralara, ziyafetlere ekibiyle birlikte imza atan Sanat Yönetmeni Mert Kalender.

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 18

Ece, teknik ekipte yer alan Kalender ile verdiği poza, onu onore etmek için “En iyi sanat yönetmeni ve bizim canımız” notunu da eklemeyi ihmal etmemiş.

Eda Ece’nin ‘Set’ notuyla yayınladığı aşağıdaki fotoğrafa da sanat yönetmeni Mert Kalender’i ekleyerek ‘Show’ diyerek ziyafet sofrasını çok beğendiği anlaşılıyor.

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 19

Aynı şekilde dizideki rol arkadaşlarını da sık sık fotoğraflayıp ve videolarını çekip paylaşıyor Eda Ece. Bu isimlerden birisi de dizide minik Halit Can’ı oynayan Kuzey bebek. Bir sahne öncesinde Kuzey ile oynayan Eda Ece, hem rol arkadaşı ile keyifli vakit geçiriyor hem ona senaryo çalıştırıyor hem de oyun öncesinde rahatlatıp kamera önünde sakin durmasını sağlıyor anlaşılan!

Bir anlamda minik partnerine oyuncu koçluğu yapan Eda Ece, bu sevimli anları da şöyle paylaşmış:

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 20

Minik Kuzey senaryo ile oynarken, Eda Ece de bir yandan onu çalıştırıyormuş gibi davranıyor esprili bir şekilde.

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 21

Eda Ece’nin objektifinden hiç eksik olmayan bir başka isim ise Şevval Sam. Set dışında da görüşen ve iyi arkadaş olan ikili, eğlenceli kamera arkalarını sık sık paylaşıyorlar. Eda Ece, dizide Ender’i oynayan Şevval Sam’a hayranlığını da saklamadan onun güzelliğini vurgulayarak her fırsatta fotoğraflarını ve videolarını yayınlıyor.

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 22

Rengarenk elbiseler, yaz sezonu olması nedeniyle bahçede açık havada yapılan çekimler, ziyafet sofraları, oyuncuların makyajları, aksesuarları derken festival gibi bölümler izleyiciyi bekliyor anlaşılan.

Renk cümbüşü içindeki sahneler öncesinde Eda Ece, izleyiciyi çoktan topladı bile! Heyecanla yeni sezonu bekleyen Yasak Elma takipçileri, Eda Ece sayesinde hem eğleniyor hem de kamera arkasıyla ilgili merak ettikleri kimi bilgilere ulaşıyorlar.

Eda Ece, son olarak da dizide annesini oynayan Melisa Doğu’yu böyle görüntülemiş…

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 23

Yasak Elma başlamadı ama siz Eda Ece’yi sosyal medyadan izlemeye devam edin! Takipte değilseniz de takibe alın ki bu eğlenceli görüntüleri kaçırmayın!

Zira dizinin yeni sezonu öncesinde tüyolar da yine Eda Ece’den gelmekte…

Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 24 Yasak Elma dizisinin seti panayır gibi! Eda Ece sağolsun, neler yaşanıyor tek tek paylaşıyor! 25