Ana sayfa Dizi Fragmanları Cuma akşamlarının birincisi Arka Sokaklar’da mutlu bir haber var!

Cuma akşamlarının birincisi Arka Sokaklar’da mutlu bir haber var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 16. sezonda olmasına rağmen hala milyonlarca hayranını ekran başına getirebiliyor. Kanal D’nin cuma akşamları tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde etmesini da sağlayan dizinin hikayesi çok dinamik…

Her bölümde birbirinden farklı olaylar yaşanırken, heyecan hiç bitmiyor ve aksiyonun devamlı olması da izleyicilerin hikaye ile bağını diri tutuyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 616. bölümü öncesinde de heyecanlı bir bekleyiş var.

Yeni bölümrde Selin katilin hedefinde! Cemal ve Ezgi yine zor bir durumun içerisinde kalmıştır. Onlar bundan kurtulmaya çalışırken ekip seri katilin peşindedir. Selin basın açıklaması yapar. Ancak bu durum onu tehlikenin içine atacaktır. Selin hedef olmuştur.

Dizinin yeni bölümünde güzel bir olay da yaşanacak. Furkan Göksel’in canlandırdığı ve Hüsnü Çoban karakterinin oğlu olan Metin, nişanlanıyor…

Metin’in nişanlısı ile mutlu anları ve Hüsnü Çoban ile ailesinin de keyifli halleri izleyicilerin moralini yükseltecektir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.