Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, Furkan Andıç ve Onur Durmaz! Genç yıldızlardan yeni dizi!

Miray Daner, Furkan Andıç ve Onur Durmaz! Genç yıldızlardan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yıldızlar TRT1’in Kara Tahta dizisi için buluştu!
TRT1 ekranlarında yakında çekimlerine başlanacak olan Kara Tahta isimli dizinin ön hazırlıkları devam ediyor… Son dönemin dikkat çeken yönetmenlerinden Ender Mıhlar, büyük bir yükü omuzuna aldı… Birçok projede önemli işlere imzasını atan Ender Mıhlar, çekimler öncesi son düzenlemeleri yapıyor.

Kara Tahta dizisinin başrolünde iki genç ve başarılı isim bir araya geldi. Miray Daner ile Furkan Andıç’ı yeni dizinin başrolünde izleyeceksiniz. Erkan Birgören’in hikayesini yazmakta olduğu Kara Tahta, TRT1’de yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.

Miray Daner, çok kısa bir süre içinde sete çıkacaklarını belirtmiş ve dizinin kadın başrolü olduğunu doğrulamıştı. 4 yıla yakın bir süredir televizyon dizilerinde rol almayan genç oyuncu, Kara Tahta’daki rolü kabul ederek hayranlarını çok memnun etti.

Miray Daner, Furkan Andıç ve Onur Durmaz! Genç yıldızlardan yeni dizi! 9

Miray Daner, son dönemde Hakan Muhafız, Saygı ve Kuş Uçuşu isimli dijital dizilerde kendisini göstermişti.  Oyuncunun yeniden televizyon ekranına dönecek olması hem kendisini hem de hayranlarını heyecanlandırdı.

2020 yılında Çatı Katı Aşk dizisinde başrolde izlediğimiz Furkan Andıç da bir süre ara verdiği televizyon dizilerine Kara Tahta ile dönüş kararı aldı. Oyuncunun yeni rolünde etkili bir dram performansı sergilemesi bekleniyor.

Miray Daner, Furkan Andıç ve Onur Durmaz! Genç yıldızlardan yeni dizi! 10

Bir gençlik dizisi geliyor… Atlas ile Irmak karakterlerinin hikayesini izleyeceksiniz… Matematik öğretmeni Atlas’ın yıllar sonra büyük aşkı Irmak ile buluşması ile gelişen hikayenin izleyicileri etkilemesi bekleniyor.

Yargı dizisinde canlandırdığı Engin karakteri ile büyük ilgi çeken Onur Durmaz da Kara Tahta dizisi için gelen teklifi kabul etti. Yargı dizisinin kilit bir karakterini canlandıran ama geçen ay diziden ayrılan Onur Durmaz, çok iyi bir çıkışa imzasını attı.

Miray Daner, Furkan Andıç ve Onur Durmaz! Genç yıldızlardan yeni dizi! 11

Onur Durmaz için yeni TRT1 dizisi kariyerinde güçlü bir adım daha atmak için iyi bir fırsat oldu. Oyuncu, Kara Tahta dizisinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olacaktır.

Kara Tahta dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler, gençlere yönelik önemli toplumsal mesajlarında bu dizi ile birlikte verilmesini bekliyor.