Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma rekabeti çok sert olacak, Yalnız Kurt fırtınası tüm dizileri olumsuz etkileyecek!

Cuma rekabeti çok sert olacak, Yalnız Kurt fırtınası tüm dizileri olumsuz etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları dizi rekabetine Yalnız Kurt da katılıyor. 28 Ocak akşamından itibaren artık Cuma dizileri arasında büyük bir rekabet yaşanacak.

Kırmızı Oda’nın artık hükmünü kaybettiği Cuma rekabetinde hem Aziz hem de Kaderimin Oyunu öne çıktı. Bu iki dizinin yanı sıra TRT1’de yakın zamanda final yapması beklenen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi de bulunuyor. Tabii ki bir de Kanal D’nin 16 sezondur başarıyla devam eden Arka Sokaklar dizisi var ki, birincilik yarışı çok çetin geçecek gibi duruyor.

Aziz ile Kaderimin Oyunu çok başarılı işlere imza attılar. İki yeni dizinin güçlü bir izleyici kitlesi oluştu. Ancak her iki dizi de çok yüksek reytingler elde edip Cuma akşamlarının bir numarası olabilecek durumda gözükmüyor. Zaman zaman birincilikler gelse de reytingler diğer yapımları geriye bastıracak kadar yüksek değil.

Cuma rekabeti çok sert olacak, Yalnız Kurt fırtınası tüm dizileri olumsuz etkileyecek! 7

atv’nin Yalnız Kurt dizisinin fragmanlarına bakılınca çok etkileyici, derinlikli ve aksiyonu bol bir yapım olduğu anlaşılıyor. Hasan Denizyaran ve Damla Colbay gibi iki genç ismin başrolünde yer aldığı dizinin en çok dikkat çeken ismi ise usta oyuncu Cihan Ünal… Tabii ki bir de izleyicilerin yapımcı Osman Sınav’ın dizilerine verdiği yüksek krediyi de hesaba katmak gerekiyor.

28 Ocak Cuma gününden itibaren Yalnız Kurt, Arka Sokaklar, Aziz ve Kaderimin Oyunu dizileri arasında müthiş bir rekabet yaşanacak. Bu dört dizi arasında hangisi öne çıkacak? İşte bu soruya yanıt vermek çok zor. Hepsi de birbirinden etkili ve büyük bir sadık izleyici kitlesine sahip. Yalnız Kurt’un güçlü gelmesi, diğer dizileri çok olumsuz etkileyecektir.

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam da bir değişim rüzgarı ile sahip olduğu izleyici kitlesini başka yapımlara kaptırmamak için çaba harcıyor. Diziyi Haziran ayından bu yana takip eden sadık kitlenin sezon sonuna kadar yapımı bırakması beklenmiyor. Ancak Aşk Mantık İntikam artık 10’a bile girmekte zorlanan bir proje.

Kırmızı Oda dizisi ilk sezondaki kadar iyi değil. Kıbrıs Zafere Doğru da ciddi bir düşüş yaşadı ve sona doğru adım adım gidiyor. Yani Cuma rekabetinde bu iki dizinin ciddi bir etkisinin olması artık beklenmiyor.

Yalnız Kurt’un da geliş ile birlikte Cuma akşamları izleyiciler için birbirinden çok farklı alternatifler bulunuyor.