Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Fulya Zenginer’e hamilelik çok yakıştı

Güzel oyuncu Fulya Zenginer’e hamilelik çok yakıştı

tarafından kadir kadir
Fulya Zenginer'e anne olmak çok yakıştı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı “Yeliz” karakteriyle ünü yakalayan Fulya Zenginer, anne olmaya hazırlanıyor.

2017 yılından beri birlikte olduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019’da evlenen güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda instagram hesabından bebeğinin ultrason fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini sevindirmişti.

Fulya Zenginer - Çocuk müjdesi

Güzel oyuncu Fulya Zenginer’e hamilelik çok yakıştı 2
Oyunculuğa bir süre ara veren ve kendisini çok heyecanlandıran bir proje olmadığı müddetçe setlere geri dönmeyeceğini açıklayan Fulya Zenginer, Küçük Kadınlar dizisinden sonra daha sonra Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Seni Kimler Aldı gibi pek çok dizide rol almış, geçen yıl şubat ayında “Dali Dali” adında bir çocuk kitabı yazmıştı.

Fulya Zenginer, internet üzerinden bir soru-cevap videosu yaparak annelik ve hamilelik süreciyle ilgili gelen soruları cevapladı.

Fulya zenginer - Soru Cevap

Hamilelikte kilo alma konusunun konuşulmasını çok hoş bulmadığını belirten güzel oyuncu, insanların kendilerini birbirleriyle kıyaslamalarını doğru bulmuyorum. Özellikle hamilelik döneminde bu konuların anne adaylarını olumsuz etkilemesi çok kolay oluyor. Bunu istemiyorum diyerek kendi ile aynı dönemde hamile olan hayranlarına karşılaştırma yapmamalarını istedi.

5. ayından sonra doktorunun izniyle pilates yapmaya başladığını belirten anne adayı, düzenli olarak haftada üç gün pilates yaptığını, dört gün de  4 kilometre yürüdüğünü dile getirdi.

Fulya Zenginer hamilelikte pilates ve yürüyüş yapıyor

Bazı sabahlar uyandığında karnına bakıp “bu ne ya, kocaman” diye şaşırdığını, bazı sabahlar ise “acaba nereye gitti” düşüncesiyle endişeye kapıldığını ve anneliğin getirdiği bir durum nedeniyle değişken bir duygu durumuna sahip olduğunu paylaştı.

“Oyunculuğa devam edecek misin?” sorularına ise anne olacağını öğrenmeden oyunculuğa devam etme kararı aldığını belirterek, “Ben bu konuya çok gülüyorum. Ne zaman bir plan yapsam çok büyük şeyler oluyor. Dizi görüşmeleri yapıyordum. Hatta film setindeydim. Hamile olduğumu öğrendim” dedi.

Arkadaşlarının bebek için çok güzel hediyeler getirdiğini de dile getiren Fulya Zenginer, kendinin de bebek için alışveriş yapmaya başladığını söyledi.