Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma reytingleri kızıştı, Kırmızı Oda’ya değil asıl siz Hercai’nin ne yaptığına bir bakın!

Cuma reytingleri kızıştı, Kırmızı Oda’ya değil asıl siz Hercai’nin ne yaptığına bir bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor… tv8 ekranında Kırmızı Oda’nın tüm kategorilerde yine birincilik elde ettiği dün akşam, ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Binnur Kaya’nın başrolündeki Kırmızı Oda, açık ara zirvenin sahibi hem de tüm kategorilerde…

Arka Sokaklar dizisi total ve ABC1 gruplarında en çok izlenen ikinci dizi konumunda. Dizi AB grubunda ise Ramo ve Çocukluk’un ardından en çok izlenen 4. dizi olabildi. 15. sezonundaki Kanal D dizisi yine numarasını yaptı ve başarılı sonuçlar alarak her hafta kısa sürede ekrana vedan eden dizilere ders üstüne ders veriyor.

Ramo ise AB’de en çok izlenen ikinci dizi… Totalde Hercai’nin gerisine düşen ve en çok izlenen 4. dizi olan Ramo, ABC1’de ise Arka Sokaklar’dan sonra en çok izlenen üçüncü dizi konumunda. Show TV ekranındaki Ramo’nin kendi kitlesini tuttuğu iyi oranlarla yoluna devam ettiğini de söyleyebiliriz.

Cuma reytingleri kızıştı, Kırmızı Oda'ya değil asıl siz Hercai'nin ne yaptığına bir bakın! 2

Bu hafta asıl çıkışı yapan dizi ise atv ekranında yayınlanan Hercai oldu… Totalde öyle müthiş bir çıkışa imza attı ki, kimse bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordu. Total grubunda Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar’dan sonra dün akşamın en çok izlenen 3. dizisi olan Hercai’nin Ramo’yu bile geçmesi çok önemli bir gelişme oldu. Dizide hikayenin hızlı akması son haftalarda reyting yükselişi olarak dikkat çekmekteydi. Bir de Doğan Bayraktar’ın canlandırdığı Aslan karakterinin de diziden ayrılması, müthiş bir doping etkisi yapmışa benziyor. Hercai, AB’de düşük kalsa da ABC1 grubunda ise yine yükseliş sergileyerek tebriki hak etti.

Fox TV ekranındaki Çocukluk dizisi AB grubunda Kırmızı Oda ve Ramo’dan sonra geliyor. Total ve ABC1 grubunda ise ilk 10 program arasına giremedi. Çocukluk için umutların tükenmeye başladığını hemen belirtelim… Fox TV adına büyük beklentilerle yayına başlayan Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrolündeki Çocukluk dizisinin bu ortamda reytinglerini nasıl yükselteceği merak konusu.

Payitaht Abdülhamid TRT1 ekranında kendi kitlesini elinde tutuyor ve en çok izlenen 5. dizi olma noktasında ilerliyor…

11 Aralık Cuma akşamı Star TV Babil ile bıraktığı rekabete bu sefer Akrep dizisiyle dönüş yapacak. Bakalım yeni dizinin gelişi tabloyu nasıl şekillendirecek?

İşte 4 Aralık Cuma günü yayınlanan programlar içinde reytinglerde ilk 10 listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Cuma reytingleri kızıştı, Kırmızı Oda'ya değil asıl siz Hercai'nin ne yaptığına bir bakın! 3

Cuma reytingleri kızıştı, Kırmızı Oda'ya değil asıl siz Hercai'nin ne yaptığına bir bakın! 4