Ana sayfa Sosyal Medya Damla Colbay’a Yalnız Kurt dizisi yeni bir dünyanın kapısını açtı!

Damla Colbay’a Yalnız Kurt dizisi yeni bir dünyanın kapısını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hasan Denizyaran ile Damla Colbay ikilisi Yalnız Kurt isimli atv dizisinde başrolde yer alıyor. Esra Türkmen olarak izlediğimiz Damla Colbay’ın başrolü elde etmiş olması da kariyeri adına çok önemli bir gelişme…

Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakteri ile öne çıkan genç oyuncu, 2014 yılından bugüne setlerde yer almaktadır. Kara Para Aşk dizisindeki Demet karakteri ile yan rolde yer alan oyuncu, diğer yapımlarında ise çok etkili karakterlere hayat verdi.

Hayat Mucizelere Gebe, İçerde, Zengin ve Yoksul ile Hekimoğlu dizileri oyuncunun son yıllarda öne çıkmasını sağlayan projeler oldu. Ancak Yalnız Kurt daha farklı bir iş… Özellikle istihbarat, aksiyon ve ajanlık konularını seven geniş bir izleyici kitlesi var. Kurtlar Vadisi gibi fenomen bir dizi ile birlikte oluşan bu kitlenin yeni fenomen dizisi ise Yalnız Kurt oldu…

6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi ile tatmin olan bu kitle, şimdi de Yalnız Kurt’a destek sunuyor. Atv’nin bu kitleyi sürekli kanalında tutma çabası da dikkatlerden kaçmıyor.

Türkiye’nin yakın tarihine vurgu yapan mesajları ile çok fazla dikkat çeken dizide kadın başrol olarak yer alan Damla Colbay, Esra Türkmen karakterini başarıyla canlandırıyor.

Damla Colbay'a Yalnız Kurt dizisi yeni bir dünyanın kapısını açtı! 7

Oyuncunun özellikle erkek bir kitleden oluşan bu tür yapımları seven izleyicilerle bir araya gelmesi, popülerliğinin de bir hayli artmasına yardımcı olacak.

İstihbarat dizilerini sevenler, karakterlerin uzun süre yaşamasını sağlıyor ve bu noktada Yalnız Kurt’un karakterleri ile oyuncuları da önemli bir fırsatı elinde tutuyor.

Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünde reytingleri çok iyi gelmesi ve birincilik elde etmesi de tesadüf değil. İstihbarat ağırlıklı hikayesi olan dizileri seven bu izleyici kitlesi için şimdi Hasan Denizyaran ile Damla Colbay sevilen iki oyuncu olmaya başladı.