Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez için Maviye Sürgün dizisi çok öğretici bir dizi oldu!

Damla Sönmez için Maviye Sürgün dizisi çok öğretici bir dizi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maviye Sürgün dizisiyle yeniden televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkan Damla Sönmez, kariyeri açısından etkili bir yapımda rol almanın mutluluğunu yaşıyor. 2021 ile 2022 yıllarında ekranda yer alan Aziz isimli dizideki Dilruba karakterinden sonra yeniden dizilere Maviye Sürgün ile dönüş yapan oyuncu, projenin kendisine çok şeyler kattığını düşünüyor.

Kendisi için çok keyifli bir sürecin yaşandığını anlatan oyuncu, 26 bölümlük bu hikayenin yeni şeyler denemelerine fırsat verdiğini şu sözlerle ifade etti:

“Ben çok keyifliyim. Mesleğim yeni şeyler denetiyor, yeni şeyler öğretiyor. Beni en çok güldüren Bülent Şakrak. Hiç susmuyor. Hayatım boyunca daha pek çok geçeceğim şeyde çok hatırlayacağım, çok anacağım bir sene oldu, kişisel olarak da. Umarım Maviye Sürgün’ü izlerken de çok keyifle seyrederler. İşte onlar da oradaki hikayemiz de insanlarda etki bırakır diye ümit ediyorum.”

Benzer şekilde Caner Cindoruk’un hayatında da Maviye Sürgün dizisinin önemli bir izi kalacak gibi gözüküyor. Marmaris’in Selimiye mahallesinde çekimleri 7 ay süren dizinin televizyona yeni bir soluk getireceğini anlatan oyuncu, “Tertemiz bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bence televizyona da bir soluk getirecek, yeni bir format olabileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Damla Sönmez için Maviye Sürgün dizisi çok öğretici bir dizi oldu! 7

Caner Cindoruk, birlikte başrolü paylaştığı Damla Sönmez ve Serkan Altunorak ile birlikte sahnelerinin eğlenceli ve zor geçtiğini de söyledi. Oyuncu, “Bir araya geldiğimizde tehlikeli olabiliyoruz. Kalabalık sahnelerde. Bizim içimize çok sindi” dedi.

Serkan Altunorak, ise dizinin her bölümünde mutlaka bir şeylerin yaşandığını ve başroller buluştuğu zaman sette çok eğlenceli anlar ortaya çıktığını söyledi. Birlikte sahneleri çekmekte zorluk yaşadıklarını söyleyen oyuncu, hikayenin gücünü de şu sözlerle anlattı:

“Hikaye her ne kadar İstanbul’da yazılmış olsa da, buraya gelince Selimiye’nin kendisine has karakteri ver. Coğrafi olarak çok enteresan bir yer. Hikaye de ona dönüştü, biz de ona dönüştük.”