Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 102. yeni bölümde Selma, Taner karşısında zor duruma düşecek!

Gönül Dağı 102. yeni bölümde Selma, Taner karşısında zor duruma düşecek!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, bu hafta ekrana gelecek 102. bölümüyle yine ilgi odağı olacak.

Taner, Yeni Bir Aşka Hazır mı? Veysel, Ramazan ve Cemile’nin Selma ve Taner İçin Hazırladığı Plan Ne? Yaptığı Hataların Farkına Varan Barış, Nasıl Bir Karar Alacak? Azize’nin Evliliğine Karşı Çıkan Çocukları Başarılı Olabilecek mi? Sennur ve Yaşar’ın Düğün Hazırlıklarında Neler Yaşanacak?

Gönül Dağı’nın 102. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Peki izleyiciler Cumartesi akşamı TRT1 ekranında neler bulacak? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar:

“Selma Öğretmen’in Taner’e olan hisleri Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile’nin dikkatini çeker. Dörtlü, bu durumda ne yapacaklarını konuşurlar. Taner ile arasındaki bazı yanlış anlaşılmalar sonucu Selma kendini zor bir durum içinde bulur. Selma ne yapacaktır?

Elif’in ameliyattan çıkmasıyla herkes rahat bir nefes alır. Yaptığı hataların farkına varan Barış, bir karar vermiştir. Barış ne yapacaktır?

Azize’nin evliliğine karşı çıkan çocukları Azize’yi huzurevinden alarak başka bir yere götürmeye karar verirler. Azize’nin tepkisi ne olacaktır?

Sennur ve Yaşar evlenmeye karar vermiştir. Sennur mükemmel bir düğün ister. Bu durum Yaşar’ın başına neler açacaktır?”

Gönül Dağı’nın 102. Bölümü, 17 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.