Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez’in Aziz dizisinden ayrılığı erkene çekildi, veda pozları geldi!

Damla Sönmez’in Aziz dizisinden ayrılığı erkene çekildi, veda pozları geldi!

tarafından ker_def

Aziz dizisinde 25. bölümde gerçekleşmesi beklenen ayrılık gerçekleşiyor… Damla Sönmez, ekip arkadaşlarına veda etti. Dilruba karakteri ile dizinin en başından buyana başrolde yer alan oyuncu, artık hikayede olmayacak…

Aziz’in bu akşam ekrana gelecek 23. yeni bölümünde Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez’i son kez izleyeceksiniz. Oyuncunun ayrılacağı zaten daha önceden kulislere düşmüştü. Ancak bu ayrılığın 25. bölümde yaşanması bekleniyordu.

Damla Sönmez'in Aziz dizisinden ayrılığı erkene çekildi, veda pozları geldi! 8

Damla Sönmez hayranları da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda bu ayrılıktan memnun olduklarını zira karakterin Damla Sönmez’e bir şey katmadığını düşündüklerini belirten ifadeler kullanmışlardı.

Damla Sönmez’in setteki son gününden fotoğraflar paylaşıldı. Oyuncu, ekip arkadaşlarına veda etti. 23. bölümden itibaren diziden ayrılan sevilen oyuncu setin son gününde yönetmen Recai Karagöz ve partneri Murat Güven Akpınar ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Setteki duygu yüklü anlar fotoğraflara yansırken paylaşılan bu kareler sosyal medyada da ilgi gördü.

Damla Sönmez'in Aziz dizisinden ayrılığı erkene çekildi, veda pozları geldi! 9

Nefes kesen senaryosu, heyecan dozu yüksek gelişmeleri ile Aziz her Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Dizide geçtiğimiz hafta senarist Eda Tezcan ayrıldı. Yeni haftada ise bu sefer Damla Sönmez’in ayrılığı gerçekleşti… Aziz dizisinde sezon sonuna doğru alınan bu ayrılık kararlarının hikayeyi nasıl etkileyeceği, düşen reytinglerin tekrar toparlanıp toparlanmayacağı da büyük merak konusu oldu.