Ana sayfa Sosyal Medya Bomba projelerle hayranlarıyla hasret giderecek Gülse Birsel, tercihini dijital platformdan yana yaptı!

Bomba projelerle hayranlarıyla hasret giderecek Gülse Birsel, tercihini dijital platformdan yana yaptı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi unutulmaz işlere imza atan Gülse Birsel, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerine yeni dizi projesinin çalışmalarına başladığının müjdesini vermişti. Başarılı ismin hayranları, ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel’in yeni projesini merakla bekliyor.

Hem izleyiciyi, hem yazarı hem de oyuncuyu yoran uzun dizi süreleri nedeniyle artık 35-40 dakikalık projelerde yer almak isteyen Gülse Birsel, Masa Dergisi’ne verdiği röportajda, 8 bölümlük bir komedi dizisi yazdığını ifade etmiş, dijital bir platform için yazdığı dördüncü dizisinin hazırlıkları için şu açıklamayı yapmıştı;

“Dijital bir platforma. Sitcom değil, yani stüdyoda gülme efektli vs. değil, gerçek mekanlarda. Güzel bir oyuncu kadrosu planlanıyor. Yazın çekim olur gibi düşünüyoruz. Ama senaryo yazımı aşamasındayım şu an. Güncel bir hikaye. Başka bir ipucu veremiyorum.” demişti.

Bomba projelerle hayranlarıyla hasret giderecek Gülse Birsel, tercihini dijital platformdan yana yaptı! 104

14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan ve Türkiye’nin en başarılı isimlerini dijital platform altına toplayan Disney yönetimi Gülse Birsel ile de el sıkıştığı öğrenildi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre ünlü isim, Disney Plus için 2 film ve 3 sezon sürecek bir de dizi için anlaştı.

Türkiye yapılanmasını iki başarılı isim Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği Disney Plus, her gün yeni bir bomba transfere imza atıyor. Bugüne kadar anlaşma yapılan isimler arasında Engin Akyürek, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Aslı Enver, Eda Ece, Pınar Deniz, Burak Deniz, Demet Özdemir, Can Yaman, Şahan Gökbakar ve Varol Yaşaroğlu yer alıyor.