Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez’in başrolündeki Maviye Sürgün, Türk dizi tarihinde yeni bir süreç başlatıyor!

Damla Sönmez’in başrolündeki Maviye Sürgün, Türk dizi tarihinde yeni bir süreç başlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, yeni dizi Maviye Sürgün için bir süredir Marmaris’te bulunuyor. Ünlü oyuncu, çekimler nedeniyle gittiği tatil beldesinde uzun süre kalmanın verdiği huzuru taşıyor.

Oyuncu, “Ben bu sene Marmaris’e taşındım gibi bir durum oldu. İstanbul’a işlerimi halletmeye gelip, geri dönüyorum. Maviye Sürgün diye bir dizi çekiyoruz. Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak ile birlikte. Çekimler çok güzel gidiyor” diye konuştu.

Damla Sönmez'in başrolündeki Maviye Sürgün, Türk dizi tarihinde yeni bir süreç başlatıyor! 8

Maviye Sürgün dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde Türk dizilerine gönül veren izleyiciler için planlandı. İlk olarak da Güney Amerika’daki ülkelerde yayınlanması beklenen Maviye Sürgün dizisinin daha sonra Türkiye’de gösterileceğini Damla Sönmez açıkladı. Bu durum Türk dizi tarihinde yeni bir sürecin de yaşandığını ortaya koymuş oldu.

Ünlü oyuncu, “Yayın tarihi şu anda belli değil. Önce Latin Amerika ülkelerinde yayınlanıp, ondan sonra Türkiye’ye gelecek” ifadesini kullandı.

Çekimlerin çok iyi gittiğinden bahseden ünlü oyuncu, dizinin hikayesinden de bahsetti. Mesleğine ara vermek zorunda kalan su altı taarruz timinde görevli bir asker ile, ufak tefek dolandırıcılıklar yapan bir kızın hikayesini izleyeceksiniz.

Damla Sönmez'in başrolündeki Maviye Sürgün, Türk dizi tarihinde yeni bir süreç başlatıyor! 9

Damla Sönmez, “Çok da güzel bir kadromuz var. Gürberk Polat, Bülent Şakrak, Ruhi Sarı, Ayça Erturan, Gökçen Ateş, Sinan Sicimoğlu, Berkan Bulut gibi say say isimler bitmiyor. Çok keyifli geçiyor” dedi.

Marmaris’in Selimiye kasabasında yapılan çekimlerin kendisine iyi geldiğini ve bölgenin sakinliğinden memnun kaldığını anlatan oyuncu, İstanbul’a geldiği zaman, tekrar oraya geri dönmeyi arzu ettiğini söyledi.

Oyuncu, ilerleyen zamanlarda tatil bölgelerine gitmeyi amaçladığını ama mesleğine devam etmek için diziden sonra yeniden İstanbul’a döneceğini açıkladı.

Maviye Sürgün dizisinin çekimlerinin yoğun olduğunu ve düzensiz bir yaşantısı olduğunu anlatan Damla Sönmez, bu projenin kendisine çok iyi geldiğini de ifade etti.