Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen’in hayranlarının heyecandan zıplatan bir dizi projesi var!

İlhan Şen’in hayranlarının heyecandan zıplatan bir dizi projesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlhan Şen, 1987 yılında dünyaya geldi ve son dönemde magazin gündeminde ismi en çok konuşulan oyunculardan birisi olmayı başardı. Yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile milyonların sevgisini kazanan oyuncu, yapımcılardan da çok önemli teklifler almaya devam ediyor. 2011 yılından itibaren setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, 2023 yılında da hayranlarını yine çok etkili rollerle şaşırtmaya devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ferman karakteri ile dikkat çekmesinin ardından üst üste farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, özellikle romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ile patlama yaptı.

2021 ile 2022 yıllarında ekranda izleyicilerle buluşan dizide Burcu Özberk ile çok başarılı bir dizi çifti olan İlhan Şen, geçtiğimiz yaz ayında da Sevmek Zamanı isimli diziyle ekranda yer almıştı. Bu proje kısa sürdü ve oyuncu için büyük bir şanssızlık oldu.

Ancak 2023 yılının İlhan Şen için birbiri ardına yeni projelerle ve şanslı bir dönem olması bekleniyor. Kudis’ün Müslümanlara geçmesini sağlayan büyük komutan Selahattin Eyyubi’nin hikayesinin anlatıldığı dizi için yoğun bir ön hazırlık süreci yaşanıyor.

İlhan Şen'in hayranlarının heyecandan zıplatan bir dizi projesi var! 7

İlhan Şen de dizinin başrolünde yer alıyor ve 2023 yılında da ekibin sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Yeni yılın en önemli ve iddialı projelerinin başında gelen Selahattin Eyyübi dizisine izleyicilerin de çok ilgi göstermesi bekleniyor. Dizinin özellikle yurt dışında da büyük bir ilgi görmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Böyle önemli bir role hazırlanan İlhan Şen, bir yandan ön hazırlıkların tamamlanmasını, hikayenin netleştirilmesini ve oyuncu kadrosunun belirlenmesini bekliyor. Ancak diğer yandan da yapımcılardan birbiri ardına teklifler alan oyuncu, farklı rollerle de kariyerinde etkili bir çıkış yapmayı hedefliyor.

Selahattin Eyyübi dizisini hayranlar büyük bir heyecan ile beklerken, böyle önemli bir projenin hemen ortaya çıkamayacak olması da oyuncuya yeni fırsat penceresi açtı.

Basında yer alan haberlere göre, İlhan Şen kendisine yapılan teklifler arasında Aşk Filmi isimli sinema filminde başrolde yer almayı kabul etti. Son dönemin dikkat çeken ünlü isimlerinden Cemre Baysel ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, şimdi yeni rolü için hazırlık yapacak.

Bir model ile yönetmenin hikayesinin anlatıldığı Aşk Filmi isimli projenin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

İlhan Şen de Selahattin Eyyubi dizisi öncesinde hayranlarının karşısına bu film projesi ile çıkacak gibi gözüküyor.