Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisinin müptelası olmak için çok sebep var!

Darısı Başımıza dizisinin müptelası olmak için çok sebep var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin yazlık dizisi Darısı Başımıza Ozan Dolunay, Elif Doğan, Devrim Yakut’un başrolünde Açelya Topaloğlu, Özgür Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci ve Sevinç Erbulak’ın yan rollerde yer aldığı yaz ayının önemli dizilerinden birisi olarak dikkat çekmekte…

Derim Yakut’un Zerrin karakterinde ustalığını sergilediği dizide Ozan Dolunay’a pek kimse laf etmez iken, Öykü karakterine hayat veren Elif Doğan’ın role yakışmadığı eleştirileri yapılmakta.

Yılın çifti olmaya aday olarak gösterilen Ozan Dolunay ve Elif Doğan, şimdilik bu iddiadan bir hayli uzaktalar.

Hem komik sahneleri olan hem de duygusal anlarla izleyiciyi baş başa bırakan Darısı Başımıza dizisi, ilk 3 bölümüyle birçok izleyiciyi müptelası yapmayı başardı bile.

Çoğu izleyicinin ortak görüşü haftalar geçtikçe dizinin daha da güzelleştiği şeklinde. Ozan ile Öykü, dizide biraz daha önce çıkarlar ise yılın çifti olma oylamasında ciddi bir yer edinebilirler.

Dizinin son bölümünde olayların ardı arkası da kesilmedi. Mert, Rüya’ya ‘1 günde 8 gün yaşıyoruz’ ifadesini kullanmıştı. İşte bu sözler aslında dizinin 3. bölümünün hızını da anlatır nitelikteydi.

Farklı günlerde ekrana gelen rakip yaz dizilerine karşın Darısı Başımıza hala reytinglerde önemli bir sorun yaşıyor, haftalar geçtikçe bu sorunların azalmasını bekliyoruz.

3. bölümün sonunda Öykü’nün Cem’a ayrılmak istediğini söylemesi izleyici için önemli bir sürpriz olmuştu. Cem’in Öykü’ye ne yanıt vereceği 4. bölüm için merak edilen en önemli noktalardan birisi.

Öykü ve Ozan’ın bu ayrılıktan sonra nasıl bir araya gelecekleri de meraklandıran diğer detay.

Sosyal medyada OzÖy hashtaglerinden geçilmiyor.

Ekip güzel bir sinerji yakaladı. Dizi izleyicileri de bu sinerjiyi ekranları başında hissetti. Tepkiler olumlu, reytingler ise biraz düşündürücü.

Dizinin 4. bölümü 25 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

İşte 4. bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ozan’ın ağır sözleriyle sarsılan Öykü, kendini inat uğruna Cem’le nişanı hızlandırırken bulur. Öte yandan kardeşinin İzmir’de tanıştığı adamın Ozan olduğunu öğrenen Rüya, Öykü’yü korumak için harekete geçer. Ancak Rüya’nın ilk koruma denemesi ufak bir kazayla sonuçlanacaktır.

Kızının mutluluğu için Canan’a tahammül etmek zorunda kalan Zerrin’in, Canan’ın bir kez daha onun baba yadigârı hikâyesini çalmasıyla sabrı taşar. Ancak Zerrin, Canan’ın eline daha büyük bir koz geçtiğinden habersizdir…

Darısı Başımıza dizisinin müptelası olmak için çok sebep var! 7

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Cem’in ayağını burkmasıyla, Tekinsoy konağı bir kez daha hareketlenir. Öykü ve Ozan arasında ki tansiyon git gide yükselirken, Cem hasta yatağında eğlence peşindedir. Artık herkes köşeye sıkışmıştır…

Bu esnada birbirinden sürekli kaçmaya çalışan Öykü ve Ozan, her fırsatta bir araya gelmek zorunda kalır. Daha fazla dayanamayan Ozan, her şeyi Cem’e itiraf etmeye karar verir. Bunu öğrenen Rüya, Merter ve Öykü’yü de alarak Ozan’ın peşine gider.

Herkesin darmadağın olmasından korkan Öykü, Ozan’ı durdurabilecek midir?