Ana sayfa Dizi Fragmanları Darmaduman dizisi 3. bölümde aşkın sıcaklığı reytinge göz kırpıyor!

Darmaduman dizisi 3. bölümde aşkın sıcaklığı reytinge göz kırpıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Darmaduman dizisinin düşük gelen reytingleri, hem izleyicileri hem de ekibi çok tedirgin ediyor. Dizinin bir türlü istenilen izlenme oranlarına ulaşamaması, erken bir final tehlikesinin de varlığını akıllara getiriyor.

Bu nedenle de dizinin 10 Kasım perşembe akşamı yayınlanacak olan 3. bölümünün sonuçları çok önemli olacak. Dizinin yükseliş trendine girmesini isteyen hayranlar, yeni bölümde aşkın sıcaklığını daha fazla hissedecek. Bakalım bu aşk sıcaklığı reytinglere olumlu yansıyacak mı? İşte 3. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Darmaduman dizisi 3. bölümde aşkın sıcaklığı reytinge göz kırpıyor! 7

Babalarının kazasıyla sarsılan ve bu kazada Yağız’ın parmağı olduğunu düşünen Kerem ve Ece bir yandan bu sorunlarla uğraşırken bir yandan da babalarına destek olmak için yarı zamanlı iş aramaya başlıyorlar. Ece çalışma hayatının ilk gününde yaşamın acı taraflarıyla karşılaşıyor. Ece’yi içinde bulunduğu çıkmazdan koruyan ve sahip çıkan Evren mi olacaktır?

Kerem ve Ece ile İstanbul’da tanıştığı arkadaşları Derin ve Evren arasında ilk flört rüzgarları eserken her karakter geçmişinden getirdiği duygusal engellerle yeniden yüzleşiyor. Arkadaşlığın aşka dönüştüğü yolda herkesi kendi sınavı bekliyor.