Ana sayfa Dizi Haberleri Songül ve Sadi siz ne kadar güzelsiniz! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde aşkın tarifi yapılıyor!

Songül ve Sadi siz ne kadar güzelsiniz! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde aşkın tarifi yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin başarılı performansları milyonları etkilemeye devam ediyor. Dizinin her bölümünde izleyiciler Sadi ve Songül sahnelerini büyük bir heyecan ile bekliyor.

İki başarılı oyuncunun, iyi bir uyum yakalaması, sette çok iyi anlaşmaları, Ertan Saban’ın göründüğünün aksine çok komik birisi olduğu gerçeğini geçtiğimiz günlerde Devrim Özkan açıklamıştı. Devrim Özkan’ın partneri ile kurdukları iyi ilişkinin ekrana yansıdığına yönelik sözleri de izleyicilerin hikayeye olan bağlılıkları ile kanıtlanıyor.

Dizi hayranları Sadi ve Songül karakterlerini o kadar çok beğendi ki, onlar arasındaki yakınlaşmayı gerçek bir aşkın sunumu olarak görüyor. Birçok dizi hayranı için bu çift son dönemin en başarılı dizi çifti olarak yorumlanıyor.

Sadi ve Songül aşkının hikayede daha fazla yer almaya başlaması ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine sosyal medyadan destek artarak sürüyor. Bir dizi hayranı diyor ki, “Dizi tarihinde böyle güzel, böyle temiz, böyle gerçek, böyle derin bir aşk görmemiştik.”

Dizinin hayranlarının bu tür etkileyici yorumları senaristin başarısını da ortaya koyuyor. Hem hikayeyi sevdiren senarist hem de Sadi ve Songül karakterlerini akıcı ve etkili şekilde konumlandırıyor. Bu durum da Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarısına olumlu katkılar yapıyor.

Sadi ve Songül karakterlerinin çok güzel olduğunu ve onların el ele ve göz göze hallerini çok sevdiklerini söyleyenler, “En başarılı dizi çifti” yakıştırmasını da yapıyor.

Tabii ki hikayedeki bu inandırıcılığın arkasında da sette Devrim Özkan ile Ertan Saban arasındaki uyumun ve yüksek enerjinin etkisi de büyük.