Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi bitti ama Hafsanur Sancaktutan’a yeni teklifler bitmek bilmiyor!

Darmaduman dizisi bitti ama Hafsanur Sancaktutan’a yeni teklifler bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en dikkat çeken genç kadın oyuncularından Hafsanur Sancaktutan, iki büyük ayrılık ile son günlerin magazin gündeminden düşmüyor. Darmaduman isimli dizinin 9. bölümde final yapacağının kesinleşmesi ile birlikte oyuncu, bir projeye daha veda etti.

Sancaktutan, “Haberler yayıldı Finali çekiyoruz. Güzel bir ekipti. Çok da güzel bir kanalda güzel bir cast ile iş yaptığımızı düşünüyorum. Karşılığı bu kadarmış. İzleyen herkese teşekkür ediyorum. Biz mutluyuz, güzel ayrılıyoruz” dedi.

Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi önemli genç isimlerle başrolü paylaştığı dizinin bu kadar düşük reytingler almasını Hafsanur Sancaktutan hayranları da beklemiyordu. Oyuncu, göz kamaştırıcı ve seksi halleriyle dikkat çektiği diziye 2022 yılının son günlerinde veda ediyor. Oyuncunun geçtiğimiz günlerde sevgilisi Deniz Can Aktaş’tan ayrıldığı da magazin gündemine yansıdı.

Darmaduman dizisi bitti ama Hafsanur Sancaktutan'a yeni teklifler bitmek bilmiyor! 8

Aşk Ağlatır isimli ilk başrolünde yer aldığı dizideki partneri Deniz Can Aktaş ile sette başlayan yakınlaşma aşka dönüşmüştü. 3 yıl kadar süren bu aşkın ardından oyuncu sorular üzerine şu açıklamada bulundu: “Ben bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum. Bunu da anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.”

Hem dizi hem de özel hayatında aşkın bitmesi ile birlikte 2023 yılına ünlü oyuncu yepyeni bir sayfa açarak başlayacak. Dünyayla Benim Aramda dizisiyle Disney Plus’ta hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, projenin ikinci sezonu için de yeni yılda sete çıkacak.

Darmaduman dizisi bitti ama Hafsanur Sancaktutan'a yeni teklifler bitmek bilmiyor! 9

Hafsanur Sancaktutan’a Darmaduman dizisinin final haberlerinin gelmesinin ardından yapımcılardan birbiri ardına teklifler yapılmakta olduğu da biliniyor.

Oyuncu yeni yıldan beklentileri için şöyle konuştu: “İşlerim var, senaryolar okuyacağım, biraz dinleneceğim. Tek başıma kafamı dinleyeceğim. Teklifler var, güzel işbirliklerimiz olacak. 2023 herkes için çok güzel olsun diliyorum.”