Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi ilk bölüm reyting sonuçlarıyla tatmin etmedi!

Darmaduman dizisi ilk bölüm reyting sonuçlarıyla tatmin etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk bölümü 27 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan gençlik dizisi Darmaduman’ın reytingleri büyük merak uyandırdı. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora gibi önemli genç oyuncuları bir araya getiren dizide, tecrübeli isimler Nur Fettahoğlu ile Necip Memili de yine başrolde bulunuyor.

Darmaduman dizisi, bir dönem Türkiye’de de yayınlanan Beverly Hills isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkıyor. Dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları da geldi. Dizinin tüm izleyici gruplarında ilk 10 içinde yer aldığını ama reyting oranlarının çok da iyi olmadığını belirtelim.

Tüm kişiler kategorisinde günü dokuzunculuk ile tamamlayan dizi, ortalamaya yaklaşan reytingler elde ederek, kötü bir görüntü çizmedi. AB kategorisinde sekizincilik ve ABC1 kategorisinde onunculuk elde edildi. AB’de düşük gelen reytingler dikkat çekerken, dizinin ilk bölüm başlangıcının çok da beklendiği gibi olmadığını söylemek gerekiyor.

Darmaduman dizisi hem başrolünde yer alan çok iddialı isimler hem bir döneme damga vurmuş bir dizinin uyarlaması olması hem de çok iyi bir tanıtım çalışması yapılmasına rağmen elde ettiği reytingler ile tatmin etmedi. Fakat oranların ilerleyen haftalarda bir miktar artış sağlanması durumunda Fox TV’nin yayında tutmak isteyeceği bir yapım olacağını da söylemek gerekiyor.