Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi bitti ama aşkı tam gaz devam ediyor! İsmail Hacıoğlu aşk sarhoşu!..

Dizisi bitti ama aşkı tam gaz devam ediyor! İsmail Hacıoğlu aşk sarhoşu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu Fox TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan ve yeni sezonda da devam eden Mahkum dizisindeki performansıyla ekranlara damga vurdu.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansları ile çok konuşulan dizi, ikinci sezona çok farklı bir hikaye ve yeni oyuncularla hazırlanmıştı. Ancak bu iddialı hazırlık süreci izleyicileri diziye çekmeye yetmedi ve final kararı alındı. Mahkum dizisini 29 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 31. bölümüyle final yapacak.

Dizisi final yapmaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu son günlerde meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşadığı aşkla da gündemden düşmüyor.

İkilinin aşk yaşadığı haberleri geçtiğimiz aylarda  magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı. En son TRT’in Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına çıkan yetenekli oyuncu Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu birlikte oldukları yönündeki haberlerin magazin basınında yer almasından sonra sosyal medya paylaşımlarıyla da aşklarını ilan etmişlerdi.

Dizisi bitti ama aşkı tam gaz devam ediyor! İsmail Hacıoğlu aşk sarhoşu!.. 7

Çiftten yeni bir paylaşım geldi. İsmail Hacıoğlu, sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile yeni bir fotoğrafını kalp emojisiyle beraber instagram hesabında yayınladı.

Aşklarını gözlerden uzak  yaşamayı tercih eden sevgililerin sosyal medya paylaşımına Burcu Kara, Damla Sönmez ve  İsmail Ege Şaşmaz’ında aralarında bulunduğu ünlü meslektaşları nazar boncuğu emojisi ile yorum yaptılar.

Yaklaşık altı  aydır birlikte olan çifti hayranları da birbirini çok yakıştırıyor. Çiftin sosyal medyadaki paylaşımları magazin basınında gündem olmaya devam ediyor.