Ana sayfa Dizi Arşivi Darmaduman nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Darmaduman nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, FOX ekranlarında seyircisiyle buluşacak “Darmaduman” için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken dizinin afişi yayınlandı.

‘Beverly Hills, 90210’un yerli uyarlaması “Darmaduman”, FOX’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir gençlik dizisi olarak ortaya çıkan Darmaduman yıllar önceki Beverly Hills dizisini hatırlatacak.

Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı ve Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Darmaduman” dizisinin kadrosunda çok önemli isimler buluştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı ile sosyal medyada büyük ilgi gören “Darmaduman”ın afişi yayınlandı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin hikayesi ise şimdiden merak uyandırıyor.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı “Darmaduman”, çok yakında FOX’ta seyirciyle buluşacak.