Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Samyeli, kızı Deren Talu ile ilgili iddialara çok öfkelendi!

Defne Samyeli, kızı Deren Talu ile ilgili iddialara çok öfkelendi!

tarafından ker_def

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden inmeyen Defne Samyeli, 22 yaşındaki kızı Deren Talu’nun adının Acun Ilıcalı ile anılmasına öfkelendi…

Hem Defne Samyeli hem de kızı Deren Talu konu hakkında üst üste açıklamalar yaptı.

Sosyal medyada çok sayıda yorum ve dedikodu bulunan bu konuyla ilgili açıklama yapan Samyeli, şu ifadeleri kullandı:

“Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik. Ne ilişkisi, ne Londra’sı ne evi… Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren’in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak. Cezalarını çekecekler. 22 Yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler”

Deren Talu, Acun Ilıcalı ile ilgili çıkan iddialara ateş püskürdü.
İşte Deren Talu’nun yaptığı o açıklama:

“Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir o kadar. Londra’ya en son 13 yaşımda ailemle gittim. İddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir. Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum. Ailem ile yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.”

Defne Samyeli, kızı Deren Talu ile ilgili iddialara çok öfkelendi! 7