Ana sayfa Sosyal Medya Değişim çok sert, Masumlar Apartmanı dizisinde en normal görünen Safiye, düşünün artık diğerlerinin geldiği son hali!

Değişim çok sert, Masumlar Apartmanı dizisinde en normal görünen Safiye, düşünün artık diğerlerinin geldiği son hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterinin hikayeden gidişi ile birlikte Safiye’nin değişimi, Gülben karakterinin yeni bir kimliğe bürünmesi, Han’ın ise korku filmlerindeki karakterleri hatırlatan halleri dizide önemli bir değişimin göstergesi oldu.

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan dizinin fragmanları bile dram ile korku arasında gidip gelen yeni bir konsepti anlatmaya yetiyor… Şimdiye kadar 27 bölümü yayınlanan dizide Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin hikayeye girişi ile birlikte Safiye için büyük bir umut ışığı belirmişti. Dizi hayranları da aslında bu umut ışığına tutundu ve onun düzelebileceğini umut etti.

Ancak senaristler karakterin çok fazla naif bir hal aldığını ve bu şekilde izleyici ilgisini yukarı çekemeyeceklerini düşünmüş olmalı ki, bir anda her şeyi tersine çevirmeye karar verdi. İşte verilen bu kararın izleri yeni bölümlerden kendisini gösteriyor. Dizi değişim yaşıyor ve ilk başladığı duygusallığın üzerine şimdi de korku sosu katmaya başladı. Bu noktada Han karakterinin yapacakları bu korku hissiyatını artıracak gibi görünüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 28.bölümünden 2. fragman yayınlandı. 6 Nisan Salı akşamı herkesi fazlasıyla etkileyecek sahneler geliyor. Gülben’in düştüğü durum yine izleyicileri şaşırtacak. İnci de Han’ın yaptıkları ve sözleriyle büyük şaşkınlık yaşayacak. Safiye ise tüm bu değişim dalgası içinde evde en normal kişi gibi görünmeye başlayacak. Yani Han ile Gülben’deki değişimler izleyiciyi fazlasıyla şaşırtacak. Han’ın birisini sakladığı hissiyatına kapılan izleyiciler, yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde; Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah çok başarılı performansları ile yine kendilerine hayran bırakıyor. İşte dizinin 28. bölüm 2. fragmanı: