Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Akalın’dan Pelin Akil’e uyarı gibi mesaj!

Demet Akalın’dan Pelin Akil’e uyarı gibi mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil,bebeklerinin farklı hallerini sıklıkla instagram hesabı üzerinden paylaşıyor. İki katlı yeni evlerinde çocukları ile koronavirüs salgınından korunmak adına karantida yaşayan Pelin Akil, sosyal medyada neşeli hallerini sergiliyor.

Ünlü oyuncu, bebeklerine olan sevgisini ifade ettiği paylaşımı ile de dikkat çekti. Akil, “Günaydın günümü aydınlatan ve her daim gülümsememe sebep olan güzel kızlarım , sizin de günleriniz geleceğiniz aydınlık olsun. Sizin ve tüm sizin gibi bu süreçlerde büyüyen kardeşlerinizin…” diye mesaj bıraktı ve aşağıdaki videoyu paylaştı.

 

Bu paylaşıma Demet Akalın’dan gelen yanıt ise adeta bir uyarı niteliğindeydi. Hira ile ilgili bir göndermede bulunan Demet Akalan, “Daha çok video çekin, biriktirin. 6 sene sonra bende pek bir şey yok” diye yazdı.

Demet Akalın'dan Pelin Akil'e uyarı gibi mesaj! 7

Pelin Akil, kalp emojisi ile bu mesaja yanıt verdi. Takipçiler ise hem miniklere güzel dilekler iletti hem de bu tür paylaşımları çok sevdiklerini belirten yorumlarda bulundu.