Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün’e ünlü bir isimden gelen eleştiri sosyal medyada tepki aldı!

Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün’e ünlü bir isimden gelen eleştiri sosyal medyada tepki aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yeni dizisi Zeytin Ağacı, geçtiğimiz hafta yayınlandı. Dizi, uzun zamandır özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının heyecanla beklediği bir yapımdı. Murat Boz’un da dizide başrolde yer alıyor olması, ilgi çekici bir proje olarak Zeytin Ağacı’na merakı da arttırdı.

Rıza Kocaoğlu, Seda Bakan, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel, Serkan Altunorak gibi hepsi birbirinden başarılı isimlerin de yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Sosyal medyada diziye beğeni ve övgü dolu yorumlar çoğunluktaydı.

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra son yıllarda oyunculukla da ön plana çıkmaya başlayan Murat Boz’u, böylesi bir kadroda yer alması hem şaşırtmış hem de merak uyandırmıştı. Murat Boz da oyunculuğu ile izleyiciden tüm kadro ile birlikte övgüler aldı.

Tuba Büyüküstün hayranları ise Zeytin Ağacı dizisine özel bir ilgi göstermekte. Diziyi izleyen Şarkıcı Demet Akalın’ın bir yorumu ise Büyüküstün hayranlarını adeta çileden çıkardı! Geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta çekilen ve 28 Temmuz’da yayınlanan dizi, dijital platformlarda trendlerde üst sıralara çıkmayı başardı.

8 bölüm olarak çekilen diziyi izleyen Demet Akalın’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir yorum ise büyük dikkat çekerken kimi tepkilere de neden oldu! Akalın “Bayağı sardı Zeytin Ağacı. Tuba bile iyi oynuyor, o kadar güzel düşünün du bakalım’ şeklinde yorumunu yaptı.

Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün'e ünlü bir isimden gelen eleştiri sosyal medyada tepki aldı! 8

Tuba Büyüküstün’ün hayranları bu yorum karşısında çok sinirlenerek Akalın’a “Bi günde birisi Demet bile iyi canlı sahne yapıyor der belki’, Tuba’ya laf söylemek Demet’e mi kalmış’ ve Tuba iyi oyuncudur izleyicisine göre’ sözleriyle karşılık verdiler. Büyüküstün’ün hayranları, oyuncu olarak çok beğendikleri Tuba Büyüküstün’e gelen eleştiri sonrası Demet Akalın’a pek çok karşı yorumda bulundular.

Bu arada herkesin merakla bu kadro içinde Murat Boz’un nasıl duracağı ile ilgili merakı da diziyi izledikten sonra beğeni dolu yorumlarla kendisini gösterdi. Başta pek de kadrodaki hepsi birbirinden güçlü oyunculukları ile bilinen isimlerin yanında Murat Boz için ümitli olmasa da diziyi izledikten sonra fikirler değişti! Boz’un oyunculuğu da beğeni topluyor. Demet Akalın da Şarkıcı meslektaşı Murat Boz ile Tuba Büyüküstün’ü yakıştıranlar arasındaydı.

Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün'e ünlü bir isimden gelen eleştiri sosyal medyada tepki aldı! 9

Merakla beklene dizi Zeytin Ağacı, ilk yayın gününden beri pek çok Netflix abonesinin dikkatini çekmeyi başaran bir yapım oldu. Sosyal medyada da gündem oluşturdu.

Hikayedeki her karakterin geçmişine gidilmesi, hayatlarındaki önemli detayların ortaya konulması da dizinin sevilmesinde büyük etken. Aile kökenlerinin insanların hayatlarını, kaderlerini etkilemesine vurgular yapılan Zeytin Ağacı, sosyal medyada çok konuşulan ve trend olan bir dizi olarak başarılı bir çıkış yaptı…