Ana sayfa Sosyal Medya Şarkıcı Demet Akalın’ın Tuba Büyüküstün yorumu oyuncunun hayranlarını çileden çıkardı!..

Şarkıcı Demet Akalın’ın Tuba Büyüküstün yorumu oyuncunun hayranlarını çileden çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un başrolünde yer aldığı Netflix”in Zeytin Ağacı dizisi merakla bekleniyordu. Çekimleri geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta yapılan dizi 28 Temmuz Perşembe günü yayına girdi.

8 bölümü birden yayınlayan diziyi izleyenler, sosyal medyada beğeni dolu yorumlarda bulundular. Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi, dijital platformda bir anda trendlerde üst sıralara çıktı!

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ın rol aldıkları dizi, konusu ve oyunculukları ile beğeni topladı.

Diziyi izleyen şarkıcı Demet Akalın’dan da çarpıcı bir yorum geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medyada; ‘Bayağı sardı Zeytin Ağacı. Tuba bile iyi oynuyor, o kadar güzel düşünün du bakalım’ şeklinde yorumda bulundu.

Şarkıcı Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün yorumu oyuncunun hayranlarını çileden çıkardı!.. 8

Demet Akalın’ın bu yorumu Tuba Büyüküstün’ün hayranlarının tepkisine neden oldu. Şarkıcıya, ‘Bi günde birisi Demet bile iyi canlı sahne yapıyor der belki’, Tuba’ya laf söylemek Demet’e mi kalmış’ ve Tuba iyi oyuncudur izleyicisine göre’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Öte yandan Murat Boz’un böylesi iddialı oyuncularla aynı dizide rol almasını yadırgayanlar, diziyi izledikten sonra fikirlerini değiştirdi! Demet Akalın da yorumunda, meslektaşı Murat Boz ile Tuba Büyüküstün’ü  birbirine yakıştırdığını ifade etti.

Şarkıcı Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün yorumu oyuncunun hayranlarını çileden çıkardı!.. 9

Özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının merakla beklediği Zeytin Ağacı, yayınlandığı ilk günden itibaren  binlerce kişi tarafından izlenirken sosyal medyada da gündem olmayı başardı.

Hikayedeki her karakterin geçmişine gidildiği, aile kökenlerinin insanların hayatlarını, kaderlerini etkilemesine vurgular yapıldığı dizide tüm oyuncuların başarılı performansları da beğeni topladı.

Sosyal medyada diziyi izleyenlerin ne kadar etkilendiklerini anlattıkları yorumlar dikkat çekerken, Zeytin Ağacı etiketiyle dizinin bir çok ülkede en çok konuşulan konular arasında yer alarak trend olması da daha ilk günden büyük bir başarı hikayesi yazdı…