Ana sayfa Dizi Fragmanları Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın Akrep dizisini milyonlar izledi!

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın Akrep dizisini milyonlar izledi!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği STAR TV’nin yeni dizisi ‘Akrep’, cuma akşamı izleyicisi ile buluştu. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle milyonları ekran başına kilitledi ve izleyiciden tam not aldı.

Sosyal medya gündemine de damgasını vuran ve gece boyu trend’lerde yer alan ‘Akrep’ aldığı övgü dolu yorumlar büyük ses getirirken; Demet Akbağ’ın ‘Akrep’ paylaşımına Tarkan’ın yaptığı “Özlemiştik” yorumu gündeme damga vurdu.

Dizinin reytingleri de iyi geldi. 4-6 arası oranlar tutturan dizi, totalde 13. sırada yer alsa da AB’de 4. ve ABC1’de de 5. olarak ilk bölümüyle izleyicilerden büyük ilgi gördüğünü kanıtladı. Peki ilk bölümde neler yaşandı? ‘Akrep’ hapishanedeki Ferda’nın, avukatı Ayşem ile buluşmasıyla başladı. Sivri dilli Ferda, genç avukat Ayşem’i epey zorlarken; hikayesini anlatmaya başladı.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın Akrep dizisini milyonlar izledi! 10

Kızı Merve’yle birlikte işlettiği kuaför salonunda mahallenin kadınlarının gözbebeği olan Ferda, cemiyet hayatının ünlü ismi Perihan Emgen’in mekanına sürpriz ziyareti ile istediğini elde etti. Kendisini henüz bir yaşındayken terk edip yepyeni bir hayata yelken açmış annesi Perihan Emgen’i ayağına getirmenin memnuniyeti içindeki Ferda, Perihan’ın damadı Fikret’le yaşadığı yasak aşkı bitirmesi için teklif ettiği 1 milyon lirayı elinin tersiyle itti.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın Akrep dizisini milyonlar izledi! 11

Kız kardeşinin kocası Fikret’le ilişki yaşayan ve bunu da Perihan’ın canını acıtmak yapan Ferda, bir akşam Fikret’le buluşmasının ardından Berna’yı aradı Fikret’in sevgilisi olarak onunla tanıştı. İki kardeşin ailenin göl evindeki buluşması tartışmaya dönüşünce bir kaza yaşandı ve Berna hayatını kaybetti. Ferda istemeden de olsa kız kardeşinin katili oldu.

Ferda olan biteni örtbas etmesi için Fikret’in yanına şoför olarak işe soktuğu Aras’ı kullandı. Aras yaptığından vicdan azabı duysada Ferda’nın onu ikna etmesi zor olmadı. Berna’nın ölüm haberi ise Emgen Malikanesi’ne bomba gibi düştü, tüm aile bu acıyla derinden sarsıldı.

Berna’nın cesedinin balıkçılar tarafından bulunmasıyla Emgen Malikanesi’ne ateş düştü. Ferda ise Fikret’in ofisine giderek bayılma numarası yaptı ve Berna’nın ölüm haberinin Fikret’e ulaşmasına engel oldu. Kendisini çocukken terk eden annesinin Perihan Emgen olduğunu açıklayan Ferda, Fikret’i şoke etti.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın Akrep dizisini milyonlar izledi! 12

Polis raporu Ferda’nın planını da ortaya çıkardı: Berna’nın midesinden Ferda’ya öldükten sonra yutturduğu haplar bulunmuştu. Polisin Berna’nın ilaç aldıktan sonra sandalla açılarak intihar ettiğini yönündeki açıklaması aileyi tam anlamıyla yıktı. Fikret ise Berna’nın intihar haberini ancak sabah uyandığında aldı.

KATİL MAKTULÜN CENAZESİNE KATILDI

Berna’nın intihar haberi gündeme bomba gibi düşerken, Perihan’ın ABD’de okuyan torunu Duru da cenaze için eve döndü. Ferda’nın uzaktan da olsa katıldığı cenazenin ardından, Fikret ve Perihan yüzleşti. Bu konuşmaya kulak misafiri olan Aras, Berna’nın Ferda’nın kardeşi olduğunu öğrendi.

Ferda kızı Merve’yi annesinin sahip olduğu hayatın kendilerinden çalındığına ikna ederken; Fikret, Ferda’yı eve alması gerektiğini söylerek Perihan’a meydan okudu. Gerçeği öğrenen Aras sarhoş vaziyette Ferda’nın karşısına çıktı ancak Ferda, “Bu işin geri dönüşü yok” diyerek Aras’ı kendine getirdi.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın Akrep dizisini milyonlar izledi! 13

Berna’nın 40 mevlüdünde Emgen Malikanesi’ne ağır bir matem havası hakimken; Ferda’nın kızı Merve ile sürpriz ziyareti ve Perihan’a anne diye hitap etmesi aileyi şoke etti.

‘Akrep’in sürprizleri bununla da bitmedi, finalde hikayesini anlattığı avukatı Ayşem hapishane binasına dönerek Ferda’ya doğru, “anne” diye seslendi. Ferda’nın ensesindeki akrep dövmesinin aynısı Ayşem’in ensesinde göründü.

Perihan Emgen, ‘Akrep’in eve girmesine engel olabilecek mi?
Fikret-Ferda ilişkisi nasıl şekillenecek?
Ferda, Emgen Malikanesi’nde hayal ettiği hayata kavuşabilecek mi?
Aras, vicdan azabına nasıl gem vuracak? Ferda, kızı ve avukatı olan Ayşem’le birlikte ne planlıyor?

‘Akrep’ her cuma 20.00’de STAR TV’de.