Ana sayfa TV Programları Demet Akbağ’ın Güldürme Beni programı gün değiştirdi!

Demet Akbağ’ın Güldürme Beni programı gün değiştirdi!

tarafından ker_def

Yapımını Bloom Medya’nın üstlendiği eğlenceli yarışma Güldürme Beni’de rekabet iyice kızışıyor! Ersin Korkut ve Sinan Çalışkanoğlu’nun iddialı performanslarına Mustafa Üstündağ, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Bülent Çolak ve Sevda Baş’tangüldüren cevaplar geliyor!

Birbirinden komik yarışmacıları, ünlü konukları, usta oyuncu Demet Akbağ’ın ev sahipliği ve Şahin Irmak’ın sunumu ile SHOW TV ekranlarına neşe getiren yarışma ‘Güldürme Beni’, değişen günüyle bundan böyle çarşamba gecelerine renk katacak. Yarışmacıların sürpriz performansları dikkat çekerken, birbirinden komik ve zorlu anlar SHOW TV ekranında yaşanmaya devam edecek.

Ünlü isimlerin birbirini güldürmek için giriştiği eğlenceli mücadelenin rengi değişiyor. ‘Güldürme Beni’nin yeni bölümünde yarışmacılar iki gruba ayrılıyor. Mustafa Üstündağ, Hande Katipoğlu ve Sinan Çalışkanoğlu’ndan oluşan ‘Grup Çamur’ ile Ersin Korkut, Hakan Bilgin, Bülent Çolak ve Sevda Baş’lı ‘Grup Sempatikler’ kahkaha yarışında karşı karşıya geliyor.

BİR YANDA MEYDAN OKUMA, DİĞER YANDA KAHKAHA

Demet Akbağ’ın talimatlarıyla rakiplerini güldürmek için her yolu deneyen yarışmacılar birbirlerine meydan okuyor. Ersin Korkut ve Sinan Çalışkanoğlu, ‘Güldürme Beni’nin kazananı olmak için karşılıklı atışmalara başlarken, rakiplerini eleyeceklerini iddialı bir şekilde dile getiren bu isimler kahkaha rekabetini artırıyor.

Evin temel taşlarından biri haline gelen ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ sürprizlerine devam ederken, Güldürme Beni’ye sonradan dahil olan Hande Katipoğlu, Bülent Çolak ve Sevda Baş diğer yarışmacılara göre acemi olduklarını dile getirseler de performanslarıyla eve iddialı girişler yaptılar.

Kahkahaların eksik olmayacağı muzip anlar ile birlikte sürprizlerin yer aldığı programın yeni bölümü Çarşamba akşamı saat 22.45’te SHOW TV’de ekrana geliyor.