Ana sayfa Sosyal Medya Yılın aşkı sosyal medyada; İlk paylaşım İsmail Hacıoğlu’ndan geldi!..

Yılın aşkı sosyal medyada; İlk paylaşım İsmail Hacıoğlu’ndan geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son TRT’in Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Aslıhan Gürbüz ile Fox TV’nin Mahkum dizisindeki performansıyla hayranlık uyandıran İsmail Hacıoğlu arasında yeni başlayan aşk tüm hızıyla devam ediyor.

Çift ilk defa, geçtiğimiz ay Karadeniz tatilleri sırasında beraber görülmüştü. Bunun üzerine magazin basınında ikili hakkında ‘aşk yaşıyorlar’ şeklinde haberler çıkmıştı.

Aşklarını gözlerden uzak  yaşamayı tercih eden yeni sevgililerden sosyal medyada ilk paylaşım geldi. İsmail Hacıoğlu, Aslıhan  Gürbüz ile fotoğrafını “Çok ağlaşıyoruz Aslı’mla biz” notuyla instagram hesabında yayınladı.

Yılın aşkı sosyal medyada; İlk paylaşım İsmail Hacıoğlu'ndan geldi!.. 7

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelen paylaşıma oyuncu Dolunay Soysert, ‘Çok güzelsiniz’ yorumunu yapıp nazar boncuğu emojisi koydu. Oyuncu Nur Fettahoğlu da arkadaşlarının fotoğrafına “Severim sizi” yorumunu yaptı.

Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Aslıhan Gürbüz de aynı kareyi Instagram hesabının hikayeler kısmından siyah kalp emojisiyle paylaştı.

Yaklaşık dört aydır birlikte olan çifti hayranları da birbirini çok yakıştırıyor. Ünlü çift, ilk kez Çeşme’de objektiflere yansımıştı.İlişkileri hakkında konuşmayan Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, basın mensuplarının bu konudaki sorularını yanıtsız bırakmışlardı. Çiftin sosyal medyadaki ilk paylaşımı magazin basınında da gündem oldu.