Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan 13-20 Mayıs Haftalık Tüm Burç Yorumları

Demet Baltacı’dan 13-20 Mayıs Haftalık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mayıs ayı oldukça hareketli bir ay ve çok hareketli bir haftadayız. Gezegen değişimlerinin burçları nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

Woman TV ekranında yayınlanan ve İnci Yazgan’ın sunuculuğunu üstlendiği Astroloji programına konuk olan Demet Baltacı’nın açıklamaları dikkat çekti. Yoğun bir haftaya girildiğini anlatan Baltacı, “Enerjiler çok güçlü, dolunaya doğru ilerliyoruz. Ayın ışığı da hafta boyuncu büyüyeceği için üzerimizdeki etkisi de artacak. Gerek kişisel, gerek toplumsal alanlarda çok hızlı durumlarla karşılaşabiliriz” diye konuştu.

Bu haftanın gezegen değişimlerinden bahseden Demet Baltacı, bunun burçlara olan etkileri hakkında detaylı bilgiler verdi. Demet Baltacı Koç burcundan, Balık burcuna kadar tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar da yaptı. Tüm bu yorumları videoda bulabilirsiniz.

Gezegenlerin burç değişimlerinin günlük durumlarımızı, motivasyonlarımızı etkilediğine işaret eden Demet Baltacı, enerji değişimi hissinin yoğun olacağına değindi.:” Toprak enerjisi güçlenecek. Hayatımızda huzur, gelecek, istikrar arayışı artacak. Gelecek ile ilgili konularda da artık kaygılanmak istemiyoruz. Güven unsurunun oluşmasını isteyeceğiz.”

Koç Burcu 4.30
Boğa Burcu 5.46
İkizler Burcu 6.56
Yengeç Burcu 8.32
Aslan Burcu 9.53
Başak Burcu 11.06
Terazi Burcu 12.23
Akrep Burcu 13.56
Yay Burcu 15.54
Oğlak Burcu 17.11
Kova Burcu 18.32
Balık Burcu 19.30