Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zengin ve Yoksul dizisi oyuncularının anneleriyle şaşırtan anıları! Evrim Solmaz, annesine fena yakalanmış!

Zengin ve Yoksul dizisi oyuncularının anneleriyle şaşırtan anıları! Evrim Solmaz, annesine fena yakalanmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zengin ve Yoksul dizisi oyuncuları Anneler Günü dolayısıyla paylaştıkları videoda anneleri ile olan anılarından bahsetti.

Mert Asker, Tuna Orhan, Eren Hacısalihoğlu, Damla Colbay, Veda Yurtsever, Evrim Solmaz, anneleriyle olan anılarını anlattı.

Damla Colbay, ailesinin İzmir’de yaşadığını belirtti ve “Bazen zor oluyor, çok özlüyorum. Onun varlığı hep benimle birlikte, ruhu yanımda. Yaramaz bir çocuktum, annem bana karşı hep çok sabırlıydı. Onu çok seviyorum. Önce onun ve tüm annelerin, anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlarım” diye konuştu.

Devrim Solmaz, lise döneminden bir anısını anlattı. Bahar aylarında okulu kızlarla birlikte asmaya karar verdiklerini ve birbirlerine beklediklerini anlattı. “Okulun karşısında bir telefon kulübesi var, kızları arıyoruz tek tek. Sonra omuzunda tık tık. Şöyle bir baktım annem. Annem o zaman çalışıyordu bankada çoktan işe gitmiş olması gerekiyordu. ‘Anne sen ne yapıyorsun burada’ diye sordum. ‘Asıl sen ne yapıyorsun burada’ dedi. Kem küm falan. Kıssadan hisse, anlar her yerden ortaya çıkabilirler ve çıkmalıdırlar.”

Annesinden ayrıldığı ve kavuştuğu çok zamanlar olduğunu anlatan Evrim Solmaz, annesinin Ankara’da kendisinin ise İstanbul’da yaşadığına değindi.Solmaz, evde annesinin olmasından çok mutlu olduğunu belirtti.

Tüm oyuncuların anneleriyle ilgili unutulmaz anılarını videoda bulabilirsiniz.