Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar sempatisi kadın izleyicileri ekrana çekiyor!

Demet Evgar sempatisi kadın izleyicileri ekrana çekiyor!

tarafından ker_def

Bahar isimli yeni Show TV dizisi çok başarılı bir şekilde ilerliyor. 2024 yılının öne çıkan dizilerinden birisi olmayı başaran projenin en önemli noktası ise başrol kadın oyuncusu olan Demet Evgar’ın izleyicilere samimi ve sempatik gelen oyunculuk performansı olarak gözüküyor.

Kocası tarafından aldatılan, yaşadığı sağlık sorunları ile çevresindeki insanların gerçek yüzlerini görme fırsatını bulan, inat ederek yeniden doktorluğa dönmek için engelleri bir bir aşan bir kadının ayakta kalma mücadelesi geniş bir izleyici kitlesine etkiledi.

Tabii ki dizinin hikayesi kadar başrol için seçilen Demet Evgar’ın Bahar karakterini mükemmel bir şekilde canlandırması da dizinin bu kadar çok ilgi görmesini sağladı.

Birçok kadın izleyici özellikle de dizinin komedi sahnelerini heyecanla bekliyor. Dizi belki aşk kırgınlıkları, aldatılmışlık ve yeni bir ilişki üzerinden ilerliyor olsa bile, Bahar karakterinin zaman zaman yaptığı komik anlar dizinin en çok beğenilen sahneleri oluyor.

Bu tür sahneleri hem eğlenerek hem de kadınların güçlüklerle başa çıkarken eğlenceli de olabileceklerine bir örnek sergilemesi bakımından Bahar dizisinin birçok izleyiciye güzel hisler yaşattığını söyleyebiliriz.

İşte bu nedenlerden dolayı da hem Demet Evgar’ın sempatik oyunculuğu hem de hikayenin komedi kısımları Bahar dizisinin öne çıkmasını ve sosyal medyada çok konuşulmasını sağlıyor.