Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yapıldı!

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

Show TV, yeni yılda yepyeni projelerle izleyicileri etkilemeye devam edecek. Bu dizilerden birisi de Demet Evgar ile Buğra Gülsoy ikilisini başrolde buluşturan proje olacak.

Dizinin ismi ilk olarak geçtiğimiz hafta Show TV tarafından okuma provaları ile ilgili bilgilendirme yapılırken Bahardan Önce olarak ifade edilmişti. Ancak diziyle ilgili çekimlerin başlaması ile birlikte isim değişikliği yaşandığı da anlaşılıyor.

Bahar isminde karar kılan yapım ekibi, yoğun bir şekilde dizinin çekimleri için iş başı yaptı. Demet Evgar ve Buğra Gülsoy hayranları ile başarılı, aynı zamanda tecrübeli ismin aynı dizide buluşmasından memnun.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda yeni dizi Bahar’ın iyi bir reyting elde edebileceğine yönelik güçlü bir inanç olduğunu görebilirsiniz.

Show TV yakında yepyeni bir diziyle izleyicisiyle buluşacak. Güçlü kadrosuyla, merak unsuru yüksek bir hikaye sunmaya hazırlanan “Bahar” adlı dizi geçtiğimiz gün sete çıktı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı “Bahar’’ adlı yeni projenin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Füsun Demirel.”

Yakında Show TV’de izleyici karşısına çıkacak “Bahar”ın hepimiz kadar yenilmiş ama hepimizden daha cesur ana karakterinin yol göstericiliğinde, seyir zevki hayli yüksek hikayesi şöyle:

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar” adlı dizi çok yakında Show TV’de!