Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı harika, Bahar dizisi reytinglerde zirveyi bırakmıyor!

Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı harika, Bahar dizisi reytinglerde zirveyi bırakmıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, yeni dizisi Bahar’ın 7. bölümü de geride kaldı. Milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başaran dizinin özellikle komik bazı sahnelerinin izleyicileri fazlası ile memnun ettiğini, bu nokta da da oyunculuk performanslarının öne çıktığını görmekteyiz.

Bahar dizisinin 7. bölümünde hem Demet Evgar’ın hem de Timur karakterindeki Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuk performansları gerçekten çok iyiydi. Ayrıca Buğra Gülsoy’un da dizinin eğlenceli tarafında yer aldığını ve başrolün hakkını verdiğini ifade edelim.

Hikayede Rengin karakterini canlandıran bir diğer başrol oyuncusu Ecem Özkaya ise çoğunlukla duygusal yoğunluğu yüksek sahnelerde yer alıyor.

Salı akşamlarının değişmeyen adresi olan dizi, önceki gün ekrana gelen bölümüyle 3 kategoride de birinci oldu. Bahar dizisi tüm izleyici gruplarında da çift haneli oranları yakaladı. Önceki haftaya göre biraz reyting düşüşü olsa da hala 2024 yılının en iyi reytinglerini elde etmeye devam eden Bahar dizisinin başarısını kutlamak gerekiyor.

Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak'ın performansı harika, Bahar dizisi reytinglerde zirveyi bırakmıyor! 7

Hem hikayesi hem de oyuncuların başarılı performansları ile bu noktaya gelen Bahar dizisi, sosyal medyayı da fazlasıyla etkisi olmayı sürdürüyor.

Dizi bu hafta da sosyal medya gündeminde de büyük yankı buldu. Gerçeklerin adım adım ortaya çıkmaya başladığı bölüme, birbirinden güzel yorumlar yağarken; #Bahar etiketi, 8 saat 25 dakika boyunca TT listesinde gündem konusu oldu.

Ayrıca dizinin karakterlerinden; Evren 2 saat 55 dakika, Timur 1 saat 45 dakika, Rengin 1 saat 40 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan.”