Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar’dan başkası başrolde olsaydı, Bahar dizisi bu kadar tutar mıydı?

Demet Evgar’dan başkası başrolde olsaydı, Bahar dizisi bu kadar tutar mıydı?

tarafından ker_def

Salı akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Bahar dizisinin başarısı birçok izleyiciyi etkiledi. Milyonlarca kişi dizinin her yeni bölümünü heyecanla takip ediyor. Bölümler geçiyor, reytingler çift haneli oranlarda gelmeye devam ediyor. Bu durum da hikayeye olan izleyici ilgisinin canlı olduğunu gösteriyor.

Tabii ki bu önemli başarıda oyunculardan, sette çalışan herkesin önemli bir payının bulunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak projenin bu kadar güçlü bir noktaya gelmesinin altında Demet Evgar faktörü olduğunu da söylemek gerekiyor.

Ünlü oyuncu, Bahar karakterini canlandırma noktasında olabilecek en başarılı tercih olduğunu kanıtlayan bir performansa sahip.

Bahar dizisini izleyenler de Demet Evgar faktörü nedeniyle projenin bu kadar başarılı olduğu fikrine sahip. Sosyal medyada da bu konuda çok sayıda paylaşım görebilirsiniz.

Episode Dergisi’ndeki özel röportajda Demet Evgar da kendisine bu konuyla ilgili sorulan soruyu yanıtladı.

Evgar, her türlü ilişkide en önemli konunun güven duygusu olduğunun altını çizdi. Oyuncu, güven sarsılır ise ilişkiyi toparlamanın çok zor olduğunun altını çizdi.

Demet Evgar ayrıca, Bahar karakterini kendisinin çok iyi canlandırdığı ve başka bir oyuncu olsa karakterin duygusunun izleyiciye bu kadar güçlü şekilde geçmeyebileceği ile ilgili değerlendirmeler için şunları söyledi:

“Çok teşekkür ederim, bu güzel ve yüreklendiren sözleriniz için. Tespitiniz doğru. Oyuncu arkadaşlarım, senaristimiz, yönetmenimiz, görüntü yönetmenimiz ve yapımcımızla tüm ekip, kimi zaman birlikte kimi zaman kendi başımıza en ince detayına kadar kafa yorduk, çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Gerçek hayat bizim en önemli referans noktamız. Dizinin hem karakterleriyle hem hikayesiyle yaşayan üç boyutlu halini hepimiz kendi noktamızdan tutmaya çalışıyoruz.”