Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir bitirdin bizi! Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in sarhoş hali, ayık halinden daha çok sevildi!

Demet Özdemir bitirdin bizi! Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in sarhoş hali, ayık halinden daha çok sevildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 31. bölümünde öyle bir sahne vardı ki, dizi hayranlarını adeta mest etti. Son haftalarda Zeynep karakterine çok kızanların bile gerginliğini alıp herkesi duygulara sürükleyip yumuşattı.

Sultan ve Emine ile birlikte dışarı çıkan, sonrasında ise sarhoş olan ve caddede yalpalayarak yürüyen Zeynep’in bu hallerini de Demet Özdemir çok güzel canlandırdı. Hem mimikleri hem sesinin tonun hem de sözleriyle Özdemir, izleyicileri bir hayli gülümsetti. Eğlenceli bir akşamdan sonra Zeynep’in “Sezen Aksu çok haklı. Kadıköy uyan Sezen Aksu çok haklı” deyişi vardı ki, birçok izleyici adeta koptu o anlarda…

Demet Özdemir bitirdin bizi! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'in sarhoş hali, ayık halinden daha çok sevildi! 1

Aynı anlarda Barış, kardeşi ve dayısı da birlikte eğlenceli bir akşamdaydı. Sultan, Savaş’tan nerede olduklarını öğrendi ve Zeynep’e söylemeden Barış ile bir araya getirdi. Sofya’ya gitmekten vazgeçen Barış, Zeynep’e destek olup dışarı kahve içmeye çıkardı. İkilinin o buluşmadaki konuşmaları ise dizi hayranlarını bir hayli mutlu etti.

“Zeynep sarhoş olunca daha mantıklı davranış sergileyeceğini hiç aklıma gelmezdi” diye mesaj yazan dizinin takipçileri, Zeynep ile Barış sahnesini çok beğendi. İzleyiciler Barış’ın anlayışlı tutumuna da dikkat çekti.

Demet Özdemir bitirdin bizi! Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'in sarhoş hali, ayık halinden daha çok sevildi! 2

Bir dizi hayranı, “En güzel ZeyBar sahnelerinden birisiydi bu. Barış’ın anlayışı, sevgisi, Zeynep’e verdiği değer çok güzel. Barıştıklarına göre Zeynep de kıymetini bilsin artık prens beyin” şeklinde yorumda bulundu.

“Sarhoşluk bir insana bu kadar mı yakışayabilir” diye yazan dizinin sadık izleyicileri, Zeynep’in ayık halinden sarhoş halinin daha iyi olduğunu belirtiyor. Zeynep’in içtikten sonra sağlıklı düşünüp konuştuğunu belirten dizi takipçileri, Barış ve Zeynep’in barışmasından da çok memnun oldu.

Barış, Zeynep’i yargılamamayı söz verdi. Ancak bundan sonra da kendisinden hiçbir şey saklamamasını istedi. Dizinin o anları da hayranları adeta mest etti.