Ana sayfa Dizi İzle Emanet 15 Şubat Pazartesi 116. bölüm fragmanı izle!

Emanet 15 Şubat Pazartesi 116. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında sevilen Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı. 12 Şubat Cuma akşamı, haftanın son gününde Emanet dizisinin 115. bölümü yayınlandı. Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet yine etkileyici sahnelerle ekranda yerini aldı.

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide, heyecan hiç bitmiyor. Bu da reytinglere olumlu yansıyor. Dizi iyi reyting oranları elde ederek ana akım medyadaki yayınlayan bazı dizilerden bile iyi sonuçlar almaya başladı. Emanet’in 116. yeni bölümü de çok merak ediliyor. 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Seher ve Yaman gerçeklerle yüzleşebilecek mi? Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Seher için bilinmezliklerin git gide arttığı bir dönem. Yaman için ise kararlılığının test zamanı… Emanet dizisinde sevgi ve güven de var, entrika da bol… Yaman ve Seher oyun olarak çıktıkları bu yolda birbirlerine daha da yaklaşır. Peki Emanet dizisinin 115. bölümünde neler oldu? Dizinin hayranları bu akşam büyük bir heyecan dalgası yaşadı. İşte 115. bölümün tamamı, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir oyun olarak başlayan bu evlilik planı, Yaman ve Seher’i giderek içine çekmekte ve hiç olmadıkları kadar birbirlerine yaklaştırmaktadır. İlk planında başarısız olan İbo, kolay kolay pes etmeye de niyetli değildir.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.