Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir dizilerde yok ama Aşk Taktikleri filmi ile yine gündeme hızlı bir giriş yaptı!

Demet Özdemir dizilerde yok ama Aşk Taktikleri filmi ile yine gündeme hızlı bir giriş yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Son dönemin en popüler kadın oyuncularından olan Demet Özdemir, şu anda ekranda yok ama Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmiyle bir anda gündeme yerleşti. Oyuncu, en son TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisinde oynamıştı. Bu kez izleyicinin karşısına başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı filmle geldi.

Bir süredir hayranlarının merakla yayınlanmasını beklediği film için günler öncesinden heyecanla tarihi paylaşmıştı Demet Özdemir. Heyecanını hayranlarına sosyal medyadan sürekli yaptığı paylaşımlarla yansıtan Özdemir, Netflix’te 11 Şubat Cuma günü filminin yayınlanmasıyla, gündemin de baş sırasına oturdu!

Sosyal medya hesabını etkin kullanan Demet Özdemir, ekranda olmasa bile hayranları onu ilgi ile takip ediyor. Ancak filminin de yayınlanması ile Demet Özdemir, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında hızla girdi.

Aşk Taktikleri filmi, geçtiğimiz yaz çekilmişti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaptıktan kısa bir süre sonra Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçti. Netflix’in filmi ne zaman yayınlayacağı da yaklaşık 15 gün önce belli olmuştu.

Demet Özdemir dizilerde yok ama Aşk Taktikleri filmi ile yine gündeme hızlı bir giriş yaptı! 8

Heyecanla beklenen yapım, daha gösterime girdiinin ilk günü, #DemetÖzdemir etiketi 11 bin paylaşım yapılmasını sağladı. Gündemin birinci sırasına yerleşen oyuncu, #AşkTaktikleri etiketinin de 9 bin paylaşımı geçmesiyle filmiyle de sosyal medyanın yine ikinci sırasında yer aldı.

Sadece Türkiye’de değil, oyuncunun yurt dışında da hayranları merakla Aşk Taktikleri filmini bekliyordu. Sosyal medyada dünyanın pek çok yerinden paylaşımlar yapılıyor filme ve Demet Özdemir’e dair…

Çilek Kokusu, No:309, Erkenci Kuş gibi romantik komedi yapımlarının ardından dramda oynamak isteyen ve Doğduğun Ev Kaderindir’de rol alan oyuncunun hayranları, tekrar bir romantik komedide görmek istiyordu Özdemir’i.

Demet Özdemir dizilerde yok ama Aşk Taktikleri filmi ile yine gündeme hızlı bir giriş yaptı! 9

Sonunda Aşk Taktikleri filmi ile bu dilekleri gerçek oldu! 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yakın bir tarihte bu aşk filminin yayınlanması da bir başka sevindirici gelişme oldu.

Çapkın bir reklamcı ile özgüveni yüksek bir blogger yazarının sıra dışı taktiklerle birbirini tavlama hikayesini anlatan Aşk Taktikleri filminin konusu şöyle:

Aslı, erkekleri çözdüğüne inanan ve adını saklayarak ilişkiler hakkında yazdıklarıyla oldukça popüler olan, bir moda tasarımcısıdır. Reklamcı olan Kerem ise kısa süreli ilişkiler yaşayan, kadınları çözdüğüne inanan çapkın bir adamdır. Aşka asla inanmayan Aslı ile Kerem, bir diğerini kendisine aşık etmek için iddiaya girer ve bunun için çeşitki taktikler uygulamaya başlar. Bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları birbirine bağlar.