Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya’nın Ömür’ü Ceren Benderlioğlu, atv’ye reytingler üzerinden taş attı!

Eşkıya’nın Ömür’ü Ceren Benderlioğlu, atv’ye reytingler üzerinden taş attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu alışveriş sırasında görüntülendi ve bazı soruları yanıtladı. Marka tutkusunun olmadığını anlatan oyuncu, bazı markalara ise yakınlığının bulunduğunu belirtti.

Yedinci sezon için sete çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları, yapımcı ile yayıncı atv arasında yaşanan kriz ile şaşkına dönmüştü. Eylül ayında yaşanan bu kriz dizinin final yapması ile sonuçlandı.

Ceren Benderlioğlu diziyle ilgili sorulara da yanıt verdi. “Şok etkisi yarattı değil mi?” diye konuşan başarılı oyuncu, şu sözleri ile dikkat çekti: “Fragmanı bile son 2 günde veren Eşkıya’ya böyle bir bitiş yakışırdı.”

Bunun bekledikleri bir şey olmadığını ve ani geliştiğini belirten Ceren Benderlioğlu, “Sezon bitmeden önce çok güzel iş teklifleri vardı. Ama biz sezona kesin gireceğimize inandığımız için Eşkıya’dan başka bir yere gitmeyi düşünmedik. Benim bebeğim oldu. Hala karşıma çıkıyor. İyi bir iş sergiledim kendi adıma” diye konuştu.

Eşkıya'nın Ömür'ü Ceren Benderlioğlu, atv'ye reytingler üzerinden taş attı! 7

İnsanların dizisiz kaldığını ve kendisini de kötü hissettiğini belirten oyuncu, “İzleyecek bir şey yok Salı gecesi, var mı? Önceki salı gecesinin reytinglerine bak, şimdiki salı gecesinin reytinglerine bak” diyerek de atv’nin Destan dizisine de adeta laf attı. atv, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini yayından kaldırdıktan sonra Destan dizisini izleyicilerin beğenisine sundu ve benzer reytingleri almayı hedefledi. Ancak Destan’ın reytingleri EDHO’nun bir hayli gerisinde kaldı.

Destan dizisi iyi reytingler alsa bile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi çift haneye ulaşabilen bir proje olmayı henüz başaramadı.. Ceren Benderlioğlu aslında bu duruma dikkat çeken sözleriyle atv’nin hatalı bir karar verdiği hissiyatını yaymış oldu.

“Yurt dışından hala ne zaman başlayacak soruları gelmeye devam ediyor” diye konuşan Ceren Benderlioğlu, yurt içindeki izleyicilerin ise hala nedenini sorguladığını ifade etti.

Ceren Benderlioğlu sokaktaki tepkilerden de şu sözlerle bahsetti: “Trafikte bile taksiciler durdurup, kornaya basıp ‘ne zaman geleceksiniz, niye bitti’ diyorlar. Ama yapacak bir şey yok. Her şey başladığı gibi bitiyor. Eşkıya’nın vadesi de buymuş.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın BluTV’de farklı bir isim ve bazı değişiklikler ile yer alması projesini de doğrulayan Ceren Benderlioğlu, ancak bunun da farklı sorunlar nedeniyle iptal olduğunu dile getirdi.

Dizinin devam etmesini istediğini de belirten oyuncu, “Daha anlatacağımız çok hikaye vardı” dedi.