Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!..

Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Romantik komedi dizilerinin aranılan oyuncusu Demet Özdemir; Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş gibi yapımlarla büyük popülerlik kazandı.

Oyuncu, en son rol aldığı TV8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki dram performansıyla da büyük beğeni topladı.

2 sezon süren ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide ‘Zeynep’ karakterini canlandıran oyuncu, aynı dizide yakın arkadaşı ‘Emine’ye hayat veren Naz Göktan’la da güzel bir arkadaşlık kurdu.

Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!.. 9

Naz Göktan ile Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir’de iki yakın arkadaşı canlandırdı. Gerçek hayatta da çok iyi dost olan ikiliden Demet Özdemir, Naz Göktan’ın doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı.

Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!.. 10

Demet Özdemir 32 yaşına giren Naz Göktan’a ‘Seni çok seviyorum’ diyerek birlikte pek çok fotoğraflarını yayınladı. Oyuncu, ‘Her anın kahkaha, başarı ve sevgi dolu geçsin’ diyerek Naz Göktan’ın doğum gününü kutladı.

Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!.. 11

Geçtiğimiz günlerde bir dergiye röportaj veren Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve ikinci sezonda Engin Öztürk ile partner olduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

“Beni canlandırdığım karakterlerden en çok etkileyen ‘ Zeynep’ oldu.  ‘Zeynep’ büyük travmalar sonucu ayakta kalma mücadelesi veren çok güçlü bir kadındı, onu canlandırmış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum”