Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV olmadı! Son Nefesime Kadar izleyicisi bir final bölümünü hak ediyordu!

Fox TV olmadı! Son Nefesime Kadar izleyicisi bir final bölümünü hak ediyordu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar’ın ekrandaki macerası çok kısa sürdü. Dizi dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle ekranlara veda etti. Üstelik bir final bölümü bile yayınlamadan. Fox TV bu hareketiyle izleyiciyi bir kez daha kırdı.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın paylaştığı Fox TV dizisi Son Nefesime Kadar, ekrana gelirken büyük heyecan yaratmıştı. Sebebi en son Kefaret’te izlediğimiz çok sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yeniden ekrana dönüşüydü. Ancak Nurgül Yeşilçay gibi güçlü bir oyuncu bile dizinin devamını sağlayamadı. Reytinglerde çok düşük giden dizi dün akşam yayınlana beşinci bölümüyle ekranlara veda etti.

Fox TV olmadı! Son Nefesime Kadar izleyicisi bir final bölümünü hak ediyordu! 10

Fox TV’yi izleyenler bu sezon erkenden veda eden dizilere alıştı. Ancak bu kez kanal, dizi için final bölümü yayınlama gereğini bile duymadı. Normal çekilen bir bölümü final diye izleyicinin karşısına çıkardı. Bu hareket izleyicinin çok ağırına gitti. İzleyiciler tepkilerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Bir izleyici bu durumun izleyiciye yapılan büyük bir ayıp olduğuna dikkat çekti ve “#SonNefesimeKadar fragmanı çıktıkça, ayy yeter Mihri Mihri diyordum,sonra az biraz baktım,sardı. Bu ani ve havada kalan final izleyiciye,oyunculara büyük saygızlık! Kanal mı yapımcı mı suçlu bilemiyorum ama bize yapılan büyük ayıp!” diye yazdı.

Fox TV olmadı! Son Nefesime Kadar izleyicisi bir final bölümünü hak ediyordu! 11

Bir başka izleyici de tepkisini “Final bölümü çekmelerine izin verseydiniz keşke. Dizi tutmamış olabilir ama bir sonu da hakediyordu. Emeklere yazık olmuş” diye dile getirdi.

Fox TV olmadı! Son Nefesime Kadar izleyicisi bir final bölümünü hak ediyordu! 12

Bir diğer izleyici ise duruma çok kızgındı ve “#sonnefesimekadar bu ne biçim final! Fox dizileri böyle mi bitecek artık? Yeni dizi çekmeyin, izlemeyeğim” diye yazdı.

Fox TV olmadı! Son Nefesime Kadar izleyicisi bir final bölümünü hak ediyordu! 13

BBC’de yayınlanan Happy Valley isimli dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi için hayaller büyüktü. Yeşilçay’ı bir polise hayat verdiği ve aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken dizinin hikayesi de hayli acıklıydı. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan ve küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyordu.