Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisini bekleyen hayranlarına mesaj yolladı!

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisini bekleyen hayranlarına mesaj yolladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Geçtiğimiz ay şarkıcı Oğuzhan Koç ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, düğünü ile bir haftadır hem sosyal medyanın hem de magazin basınının gündeminde yer alıyor.

Her yaptığı, her projesi, her giydiği ayrı gündem maddesi olan oyuncu L’officiel Türkiye Dergisi’nin yeni sayısına verdiği pozlarla da uzun süre adından söz ettireceğe benziyor. Dergi’nin Eylül ayı sayısının kapak yıldızı olan Demet Özdemir hem çarpıcı pozları hem de açıklamalarıyla gündem oldu. Oyuncunun hayranları sosyal medya platformlarında fotoğrafları paylaşarak binlerce övgü dolu yorumda bulundu.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisini bekleyen hayranlarına mesaj yolladı! 9

Dergiye verdiği röportajda, seçimlerinde vicdana önem verdiğini söyleyen oyuncu, “Yola çıktığın insanın vicdanlı olması en önemli şey. Dürüstlük bile vicdandan doğuyor. Vicdanlıysan, kırılmaktan korkuyorsun ve yol, dur noktası olmadan uzun sürüyor” açıklamasıyla dikkat çekti.

Disney Plus’ta 14 Eylül’de yayınlanacak, aynı zamanda platformun ikinci yerli yapımı olma özelliğini taşıyan Dünyayla Benim Aramda adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu dergiye çok özel pozlar verdi.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisini bekleyen hayranlarına mesaj yolladı! 10

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı ve yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği Dünyayla Benim Aramda ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında heyecanını şu sözlerle anlatmıştı;

“Yönetmenden diğer tüm teknik işlerde çalışan insanlara kadar çok iyi bir ekiple çalıştık. Oyuncu arkadaşlarım da müthiş. Çok farklı bir iş olduğunu söyleyebilirim. İzleyicinin ilgisini çeker diye umut ediyorum. Güzel bir yolculuktu açıkçası.”

Demet Özdemir, hayranlarının diziye yönelik ilgisini bekliyor. Disney Plus yetkilileri ise Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi gibi, Dünyayla Benim Aramda’nın da dünya çapında büyük bir etki yaratması arzu ediliyor.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisini bekleyen hayranlarına mesaj yolladı! 11