Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir gerçekten öyle mi düşünüyor, yoksa bu sadece bir reklam mı?

Demet Özdemir gerçekten öyle mi düşünüyor, yoksa bu sadece bir reklam mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle yeniden ekranlara dönen oyuncu, başarılı performansı ile takipçilerinden takdir topluyor. Dizinin ikinci sezonunun etkili başlaması da dikkat çekti.

İbrahim Çelikkol ile birlikte dizinin setinde yoğun tempoda çalışan oyuncu, ayrıca sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü bir kozmetik markasının yüzü olan oyuncu, zaman zaman reklam amaçlı paylaşımlar da yapıyor.

Takipçileri ise ünlü oyuncunun paylaşımlarındaki sıcaklığa bakarak bu sözleri gerçekten kendisi mi yazıyor yoksa, izleyiciye daha sıcak gelmesi açısından yapılan bir taktik mi bu?

Dökülen saçlar için bir ürün önerisinde bulunan Demet Özdemir, paylaşımını reklam gibi değil de, sanki kendisi de benzer bir problemi yaşıyormuş gibi sundu. Elbette ki Demet Özdemir de benzer bir sorun yaşıyor olabilir. Ancak reklam ile kişisel görüşün iç içe geçtiği bu tür paylaşımlar ne kadar etik, bunu da düşünmek lazım.

Oyuncunun mesajındaki şu detaylar dikkat çekti: “Işıklar, işlemler derken sette saçlarımın ne kadar yıprandığını hayal bile edemezsiniz. Hı bir de mevsim geçişlerinde dökülen saçlar..????????‍♀️ Bunlar artık benim modumu düşüremez çünkü kurtarıcımı buldum: Yeni Pantene Uzun ve Güçlü Dökülme Karşıtı Maske!

Bu maskenin en sevdiğim özelliği, saçlarımın dökülmesini %96’ya kadar azaltması. Bu seri ile çok aşk yaşayınca geçen gün de bahsettiğim “12 Haftalık Güçlü Uzayan Saçlar Challenge”ıma başlamıştım. Saçlarımı güçlendirip ve dökülmelerin azaltacağım ???? Bana katılmak isterseniz, siz de #PanteneUzunveGüçlü ile geçecek 12 haftaya bugünden başlayın, @panteneturkiye hepimizin yanında!”

Demet Özdemir gerçekten öyle mi düşünüyor, yoksa bu sadece bir reklam mı? 7