Ana sayfa Sosyal Medya ‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, doğum gününde hayranlarından ne istedi?

‘Alev Alev’in ‘İskender’i Berker Güven, doğum gününde hayranlarından ne istedi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Vatanım Sensin’ dizisinde oynadığı ‘Yunanlı Alexi’ rolü ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu Berker Güven sonraki rollerinde ekrandaki rüşdünü de ispatladı.

‘Zalim İstanbul’ dizisinde hayat verdiği ‘Nedim Karaçay’ karakteriyle engelli bir genci canlandıran oyuncu rolünün altından başarıyla kalktı ve  geniş bir kitle tarafından tanındı. Güven, en son ‘Alev Alev’ dizisinde  ‘İskender’ karakteri ile ekranlara geldi.

Şu an bir projede yer almayan genç oyuncu zaman zaman sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hayranları ile hasret gideriyor. Güven, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda takipçilerinden bir ricada bulundu.Oyuncu 7 Eylül olan doğum günü için takipçilerinden, Tema Vakfı’nın Bir Fidan Bir İnsan Kampanyası’na destek vermesini istedi.

Berker Güven paylaşımında hayranlarına şu sözlerle seslendi. “Bu doğum günümde @temavakfi ‘na benim için yapacağınız her bağış, fidan olarak toprakta can bulacaktır. Bu da bana verebileceğiniz en güzel doğum günü hediyesi olacaktır. Bağış yapabilmeniz için kampanya linkini profil sayfamda bulabilirsiniz! 7 Eylül’e kadar, yani doğum günüme kadar bağışlarınızı bekliyorum! Doğum günümü bağışlarınızla kutladığınız için şimdiden çok teşekkür ederim! Sevgiler!”